CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

CROW CUR een feit

14-06-2018

De eerste publicaties op het gebied van Civieltechnische constructies, Geotechniek en Waterbouw die nu onder de vlag van CROW CUR worden uitgegeven zijn nu beschikbaar.

Sinds januari 2018 heeft CROW een aantal projecten en producten van SBRCURnet overgenomen op het gebied van Civieltechnische constructies, Geotechniek en Waterbouw. Afgelopen periode heeft de overdracht plaats gevonden en nu zijn de eerste publicaties gereed die onder de vlag van CROW CUR worden uitgegeven. Het gaat om de volgende publicaties die besteld kunnen worden via onze website:

Update: een actueel overzicht de CROW-CUR en CUR-publicaties is hier te vinden. 
 

Bestaande producten oud SBRCurnet

Door de overdracht van de producten van oud SBRCurnet loopt het bestelproces van de bestaande producten tijdelijk anders dan u van ons gewend bent. 
U kunt uw product op de volgende manieren bestellen:

Via Aeneas Media

De losse CUR-Aanbevelingen én abonnementen zijn te verkrijgen via Aeneas Media op www.cur-aanbevelingen.nl.

Via Bris  

Ook kunt u via Bris uw abonnement aanschaffen. Bris levert geen losse CUR-producten. Neemt u contact op met Bris via het informatie aanvraagformulier op bris.nl of via 010 763 2000 / verkoop@bris.nl

Via CROW

Mocht u uw product niet bij deze twee partijen kunnen vinden of heeft u vragen over een product dan kunt u altijd contact opnemen met CROW. Belt u gerust naar onze afdeling klantenservice op 0318 – 69 53 15 of mail naar verkoop@crow.nl.

Bekijk de ondersteuningspagina Bestelproces SBRCURnet-producten

Scroll naar boven