CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

CROW-CUR

Sinds januari 2018 heeft CROW een aantal projecten en producten van SBRCURnet overgenomen op het gebied van Beton, Civieltechnische constructies, Geotechniek en Waterbouw. Nu zijn de eerste publicaties gereed, die we voortaan onder de vlag van CROW-CUR uitbrengen.

Welke CROW-CUR en CUR-publicaties zijn beschikbaar?

Hierbij gaat het om alle typen publicaties:

CUR-Aanbevelingen: Handboeken: Richtlijnen: Rapporten: Publicaties:

Bestaande producten oud SBRCurnet

Door de overdracht van de producten van oud SBRCurnet loopt het bestelproces van de bestaande producten tijdelijk anders dan je van ons gewend bent. Je kunt producten op de volgende manieren bestellen:

Via Aeneas Media

De losse CUR-Aanbevelingen én abonnementen zijn te verkrijgen via Aeneas Media op www.cur-aanbevelingen.nl.

Via Bris  

Ook kun je via Bris een abonnement aanschaffen. Bris levert geen losse CUR-producten. Neem contact op met Bris via het informatie aanvraagformulier op bris.nl of via 010 763 2000 / verkoop@bris.nl

Via CROW

Mocht je het product niet bij deze twee partijen kunnen vinden of heb je vragen over een product? Dan kun je altijd contact opnemen met CROW. Bel gerust naar onze afdeling klantenservice op 0318 – 69 53 15 of mail naar verkoop@crow.nl.

Blogs

Wat is CROW-CUR?

Sinds januari 2018 heeft CROW een aantal projecten en producten van SBRCURnet overgenomen op het gebied van Beton, Civieltechnische constructies, Ondergrond en Geotechniek en Waterbouw. Nu zijn de eerste publicaties gereed, die we voortaan onder de vlag van CROW-CUR uitbrengen:

Wat is een CROW-CUR Aanbeveling?

Wat is een CROW-CUR Aanbeveling precies? Wat zijn de verschillen tussen CROW-CUR Aanbevelingen, Richtlijnen, Rapporten en Handboeken? Klik op onderstaande button.

Van kracht zijnde CUR-Aanbevelingen

Ingetrokken CUR-Aanbevelingen

Nieuws


  • Het online infra innovatie debat
    Het CROW Infra-Innovatie Netwerk en Platform WOW nodigen je uit voor een online debat over het opschalen van innovaties op dinsdag 9 maart van...
  • Geactualiseerde publicatie 'Asfalt in weg- en waterbouw'
    De nieuwe editie van de online publicatie 'Asfalt in weg- en waterbouw' is nu beschikbaar!
  • Ringonderzoek 4-puntsbuigproef 2020
    Sinds de invoering van CE-markering van asfaltmengsels in 2007 hebben opdrachtnemers geïnvesteerd in onderzoeksapparatuur in de vorm van een...
Toon alles
Scroll naar boven