CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Meer informatie

CROW-CUR

Sinds januari 2018 heeft CROW een aantal projecten en producten van SBRCURnet overgenomen op het gebied van Beton, Civieltechnische constructies, Geotechniek en Waterbouw. We brengen de publicaties voortaan onder de vlag van CROW-CUR uit.

Welke CROW-CUR en CUR-publicaties zijn beschikbaar?

Hierbij gaat het om alle typen publicaties:

CUR-Aanbevelingen: Handboeken: Richtlijnen: Rapporten: Publicaties:
Recent is de CROW-CUR 117 helemaal herzien en zijn de handboeken ‘Inspectie hout’ en ‘Inspectie werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties’ gemaakt. Er waren al de handboeken ‘Inspectie oplegconstructies’, ‘Inspectie beton’, ‘Inspectie staal’ en ‘Inspectie metselwerk’.

Bestaande producten oud SBRCurnet

Door de overdracht van de producten van oud SBRCurnet loopt het bestelproces van de bestaande producten tijdelijk anders dan je van ons gewend bent. Je kunt producten op de volgende manieren bestellen:

Via Aeneas Media

De losse CUR-Aanbevelingen én abonnementen zijn te verkrijgen via Aeneas Media op www.cur-aanbevelingen.nl.

Via Bris  

Ook kun je via Bris een abonnement aanschaffen. Bris levert geen losse CUR-producten. Neem contact op met Bris via het informatie aanvraagformulier op bris.nl of via 010 763 2000 / verkoop@bris.nl

Via CROW

Mocht je het product niet bij deze twee partijen kunnen vinden of heb je vragen over een product? Dan kun je altijd contact opnemen met CROW. Bel gerust naar onze afdeling klantenservice op 0318 – 69 53 15 of mail naar verkoop@crow.nl.

Blogs

Wat is CROW-CUR?

Sinds januari 2018 heeft CROW een aantal projecten en producten van SBRCURnet overgenomen op het gebied van Beton, Civieltechnische constructies, Ondergrond en Geotechniek en Waterbouw. Nu zijn de eerste publicaties gereed, die we voortaan onder de vlag van CROW-CUR uitbrengen:
De betonsector, daarbij ondersteund door de intenties in het BetonAkkoord, zoekt mogelijkheden om beton te verduurzamen om daarmee in 2030 de CO2-productie in de betonketen met 30% te kunnen reduceren t.o.v. 1990

CROW Programma Advies Raad Beton en Betonconstructies (PAR Beton) hebben dit opgesteld om aanvragen van partijen eenduidig te behandelen.

Wat is een CROW-CUR Aanbeveling?

Wat is een CROW-CUR Aanbeveling precies? Wat zijn de verschillen tussen CROW-CUR Aanbevelingen, Richtlijnen, Rapporten en Handboeken? Klik op onderstaande button.

Van kracht zijnde CUR-Aanbevelingen

Ingetrokken CUR-Aanbevelingen

Nieuws


Toon alles
Scroll naar boven