ASVV

De ASVV (Aanbevelingen voor Verkeersvoorzieningen Binnen de Bebouwde Kom) 2021 is dé verzamelplek voor alle kennis over verkeersvoorzieningen binnen de bebouwde kom. Of het nu gaat om het ontwikkelen van parkeerbeleid, de aanleg van een fietspad of busbaan, openbare verlichting, bewegwijzering, wet- en regelgeving of mobiliteitsbeleid: hier vind je alles wat je wilt én moet weten!

ASVV 2021

Met trots presenteren we de compleet vernieuwde ASVV kennismodule! Er is anderhalf jaar lang hard gewerkt aan de ASVV 2021, die op dit moment digitaal beschikbaar is in de CROW Kennisbank. De papieren publicatie volgt begin november.
 
De nieuwe kennismodule is voorzien van tegels waar je eenvoudig kunt doorklikken naar alle informatie over een specifiek onderwerp. Daarnaast zijn er verschillende dynamische functionaliteiten toegevoegd, waaronder invulbare formules en dynamische grafieken. En beslisbomen die je helpen met het vinden van de juiste voorziening en inhoud op maat. Ook zijn veel afbeeldingen nu interactief, inclusief boven- en zijaanzicht mét maatvoering.

Een grote verandering ten opzichte van de ‘oude’ kennismodule. Een verandering die ons zonder de hulp van de eindgebruikers uit het gehele vakgebied niet was gelukt. Dank voor het meedenken, testen en de feedback!
 

Direct aan de slag met de vernieuwde ASVV kennismodule!

Wil je direct aan de slag met de nieuwe digitale ASVV? Dat kan! Mocht je er nog niet helemaal uitkomen met alle nieuwe functionaliteiten, dan hebben we een handleiding voor je.
 

Heb je vragen over de ASVV 2021?

Bekijk dan de veelgestelde vragen, daar zit vast een antwoord tussen waar je iets mee kunt.
 
Staat je vraag er niet bij of heb je naar aanleiding van één van de antwoorden toch nog een vraag? Dan kun je inhoudelijke vragen stellen via helpdesk@crow.nl. Heb je vragen over de werking van de kennismodule? Stel deze dan via kennisbank@crow.nl.
 
Scroll naar boven