Documentgenerator voor de vraagspecificatie UAV-GC 2005 beschikbaar in ProContract

Wilt u een makkelijkere manier om de vraagspecificatie UAV-GC 2005 op te stellen? En wilt u ultiem gebruikersgemak ervaren? U ervaart het wanneer u gebruik maakt van de documentgenerator.

‘Het gemak dient de mens’. Met dit spreekwoord zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de documentgenerator. Zo kunt u online aanwijzingen ontvangen en kunt u voorbeelden bekijken als u het zelf even niet meer weet. Daarnaast blijft het ingevulde document beschikbaar in de projectomgeving van CROW ProContract.

CROW Model vraagspecificatie UAV-GC 2005

Sinds 23 mei 2016 is er een nieuw CROW Model vraagspecificatie UAV-GC 2005 beschikbaar. Deze specificatie helpt u de kwaliteit, leesbaarheid, volledigheid en degelijkheid van contracten te verbeteren. De vraagduiding verbetert met grote effecten voor het aanbestedingsproces. Het maakt het tenderen een stuk eenvoudiger en hoogwaardiger van kwaliteit. Ook zal het contractmanagement verbeteren.

CROW ProContract en Online Kennismodule

De documentgenerator en het model vraagspecificatie UAV-GC 2005 zijn als download beschikbaar in CROW ProContract. Daarnaast is het model vraagspecificatie te vinden in de Kennismodule UAV-GC.

Voor iedereen 

Kortom, het model is er en voor iedereen vrij te gebruiken. We hebben ervoor gezorgd dat de documenten die met externe softwarepakketten zijn opgesteld (bijvoorbeeld Systems- engineering software) in het model een plaats hebben. Voor eenvoudiger bouwopdrachten reikt het model handzame oplossingen aan om de vraag te formuleren.

Totstandkoming en afwegingen

Lees meer over de totstandkoming van dit model vraagspecificaties en de afwegingen van de werkgroep in de blog Nieuw model Vraagspecificatie ‘Best for project' gereed. Laat ons gerust weten waar u mogelijkheden tot verbetering ziet.

Terug naar 'CROW ProContract'
Submenu openen

CROW Model Vraagspecificatie UAV-GC 2005

Scroll naar boven