CROW ProContract

In dit online platform hebben u en uw collega’s alles bij de hand om contracten op te stellen en aan te besteden. Het biedt contractdata en hulpmiddelen die u helpen bij bijvoorbeeld het kiezen van de contractvorm (RAW, geïntegreerd of hybride), voor het opstellen van contract- en aanbestedingsdocumenten en documenten voor beoordeling en gunning.
In de CROW ProContractdatabase vindt u de namens de sector gevalideerde eisen: de ProContractdata. Dit zijn specificaties en resultaatsbeschrijvingen die u kunt gebruiken bij het opstellen van traditionele, hybride en geïntegreerde contracten.
Contractdata, tools en documenten die u ondersteunen in uw werkproces van aanbesteden, contracteren en uitvoeren van uw project. 

Ontdek de cursussen die wij je te bieden hebben op het gebied van contracteren. Want weet jij hoe je een UAV-GC-contract moet opstellen? Of hoe je moet rekenen met UAV en RAW? Of wil je de Best Value-aanpak onder de knie krijgen? 
Je leert dit en meer tijdens één van onze cursussen.

In CROW ProContract zijn tal van (gestandaardiseerde) contract- en aanbestedingsdocumenten voor UAV-GC-contracten beschikbaar die door provincies worden toegepast: het Provinciaal Contracten Buffet (PCB). Deze zijn nu ook voor u beschikbaar.
In CROW ProContract beschikt u over een scala aan contractdata die u kunt toepassen in uw contract. Om toegang tot deze data te krijgen, sluit u met ons een CROW ProContract-overeenkomst af.

Nieuws


Toon alles
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven