CROW ProContract

In dit online platform hebben u en uw collega’s alles bij de hand om contracten op te stellen en aan te besteden. Het biedt contractdata en hulpmiddelen die u helpen bij bijvoorbeeld het kiezen van de contractvorm (RAW, geïntegreerd of hybride), voor het opstellen van contract- en aanbestedingsdocumenten en documenten voor beoordeling en gunning.
Contractdata, tools en documenten die u ondersteunen in uw werkproces van aanbesteden, contracteren en uitvoeren van uw project. 
In CROW ProContract beschikt u over een scala aan contractdata die u kunt toepassen in uw contract. Om toegang tot deze data te krijgen, sluit u met ons een CROW ProContract-overeenkomst af.
In de CROW ProContractdatabase vindt u de namens de sector gevalideerde eisen: de ProContractdata. Dit zijn specificaties en resultaatsbeschrijvingen die u kunt gebruiken bij het opstellen van traditionele, hybride en geïntegreerde contracten.
In CROW ProContract zijn tal van (gestandaardiseerde) contract- en aanbestedingsdocumenten voor UAV-GC-contracten beschikbaar die door provincies worden toegepast: het Provinciaal Contracten Buffet (PCB). Deze zijn nu ook voor u beschikbaar.

Nieuws


Toon alles
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven