Contractdata

De “motor” van CROW ProContract is de database van het linked data platform. Met de Basisspecificaties, een collectieve en individuele aanvullingen daarop, op het linked data platform helpt u de markt. U gebruikt in contracten standaard specificaties, waarmee opdrachtnemers steeds minder tijd nodig hebben voor het maken van een aanbieding, of het inrichten van het werkproces in een project.

Ontdek de cursussen die wij je te bieden hebben op het gebied van contracteren. Want weet jij hoe je een UAV-GC-contract moet opstellen? Of hoe je moet rekenen met UAV en RAW? Of wil je de Best Value-aanpak onder de knie krijgen? 
Je leert dit en meer tijdens één van onze cursussen.

Op dit moment heeft CROW één dataset beschikbaar: de CROW Basispecificaties 2018. Daarmee zijn alle technische bepalingen uit de Standaard RAW Bepalingen 2015 en de RAW Catalogus Bepalingen 2015 nu als specificaties beschikbaar. 
Gebruikt u bij het opstellen van contracten naast de datasets van CROW uw eigen datasets met contracteisen? Leg ze vast in  het Linked Data Platform van CROW!
Zo beschikt u in één omgeving over zowel uw eigen datasets als de datasets van CROW en de collectieve datasets van  Provinciaal Contracten Buffet.
 

Nieuws


  • De UAV-GC zijn niet failliet
    In haar afscheidsrede slaat Monika Chao de spijker op zijn kop: de UAV-GC als standaardvoorwaarden gebruiken bij aanbestedingen voor grote...
  • Bijeenkomst Linked Data Platform: donderdag 28 maart 2019
    In 2019 organiseert CROW weer bijeenkomsten over de ontwikkeling van het Linked Data Platform (LDP) bij CROW. Met het LDP kunnen overheden...
  • Terugblik: Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2018
    Op 16 mei 2018 vond het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren plaats in het 1931 Congrescentrum in Den Bosch.
Toon alles
Scroll naar boven