Online Kennismodules

In een mum van tijd antwoord op uw dringende vraag? Met de CROW Online Kennismodules heeft u alle relevante en actuele kennis binnen handbereik!

Wat is een Online Kennismodule?

Een Online Kennismodule is een totaalpakket met alle beschikbare digitale kennis over een bepaald onderwerp. Een Online Kennismodule bevat kennis in verschillende vormen zoals publicaties, rekentools en rapporten.

Uw kennismodules staan na aanschaf in Mijn CROW en kunnen via daar worden geraadpleegd, of via de Kennisbank. De Kennisbank is, voor abonnees én niet-abonnees, volledig doorzoekbaar. U hoeft pas in te loggen als u doorklikt naar detailinformatie. Heeft u een vraag over de Kennisbank? Veelgestelde vragen rond de Kennisbank worden hier voor u beantwoord.


4 voordelen van werken met Online Kennismodules

  • Volledig ingericht op uw werkproces
  • Altijd en overal toegankelijk, op alle devices
  • Ondersteunt u optimaal in uw dagelijkse werk
  • U beschikt altijd over de meest actuele kennis

Kies de modules die passen bij uw vakgebied

We hebben de kennismodules onderverdeeld in zes onderwerpen. Hieronder vindt u een overzicht van de inhoud per onderwerp. Dit kan u helpen om te beslissen welke kennismodules voor u relevant zijn:

U kunt ook kiezen voor een totaalabonnement. Met CROW Online Kennismodules Totaal heeft u online toegang tot alle beschikbare en meest actuele CROW-publicaties, -rapporten en -infobladen.

Direct aan het werk

Voor de werking van de Online Kennismodules is er de Handleiding CROW Kennisbank beschikbaar. Op ons YouTube-kanaal vindt u drie video's die u ondersteunen in het werken met de Online Kennismodules:

 

Heeft u een andere vraag over de Kennisbank? Veelgestelde vragen rond de Kennisbank worden hier voor u beantwoord. Gelijk aan de slag? Uw kennismodules staan na aanschaf in Mijn CROW. Log in en start de gewenste applicatie.

Klantenservice
ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.00 uur
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven