Online Kennismodules

In een mum van tijd antwoord op uw dringende vraag? Met de CROW Online Kennismodules heeft u alle relevante en actuele kennis binnen handbereik!

Wat is een Online Kennismodule?

Een Online Kennismodule is een totaalpakket met alle beschikbare digitale kennis over een bepaald onderwerp. En bevat kennis in verschillende vormen zoals publicaties en rapporten.

U kunt de kennismodules na aanschaf raadplegen via Mijn CROW of via de Kennisbank. De Kennisbank is, voor abonnees én niet-abonnees, volledig doorzoekbaar. U hoeft pas in te loggen als u doorklikt naar detailinformatie.

Kies de modules die passen bij uw vakgebied

We hebben de kennismodules onderverdeeld in zes onderwerpen. Hieronder vindt u een overzicht van de inhoud per onderwerp. Dit kan u helpen om te beslissen welke kennismodules voor u relevant zijn:

U kunt ook kiezen voor een totaalabonnement. Met CROW Online Kennismodules Totaal heeft u online toegang tot alle beschikbare en meest actuele CROW-publicaties, -rapporten, -infobladen, -factsheets en -richtlijnen.

Direct aan het werk

Voor de werking van de Online Kennismodules is er de Handleiding CROW Kennisbank beschikbaar. Heeft u een vraag over de Kennisbank? Bekijk de veelgestelde vragen rond de Kennisbank. Hieronder vindt u drie video's die u ondersteunen in het werken met de Online Kennismodules:

Is uw vraag niet beantwoord in de veelgestelde vragen rond de Kennisbank, in de handleiding of in de filmpjes? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice: klantenservice@crow.nl / 0318 - 69 53 15. Gelijk aan de slag? Uw kennismodules staan na aanschaf in Mijn CROW. Log in en start de gewenste applicatie.

Klantenservice
ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.00 uur
Scroll naar boven