CROW is dé specialist op het gebied van aanbesteden en contracteren in de infrasector. Onze kennis en ervaring zetten wij in voor verbeteringen en vernieuwingen die ertoe doen in het dagelijks werk van jou als professional. Of het nu gaat om traditionele (RAW), hybride of geïntegreerde contracten. Wij streven naar de beste oplossingen voor al jouw vraagstukken!

Ontdek de cursussen die wij je te bieden hebben op het gebied van contracteren. Want weet jij hoe je een UAV-GC-contract moet opstellen? Of hoe je moet rekenen met UAV en RAW? Of wil je de Best Value-aanpak onder de knie krijgen? Je leert dit en meer tijdens één van onze cursussen.

Afhankelijk van jouw project kies je een contractvorm op basis van de RAW-systematiek, een UAV-GC of hybride contract.

CROW ProContract ondersteunt je in het maken van deze en andere keuzes in het proces van aanbesteden en contracteren.
Voor het opstellen en uitvoeren van uw contracten biedt CROW contracteisen/-data, tools en kennisdocumenten binnen het platform CROW ProContract, zoals de ProContractdata, het Contracteringskompas en de documentgenerator contractdocumenten.
Om de betrokkenheid tussen CROW en de infrasector te formaliseren, zijn twee raden op het gebied van aanbesteden en contracteren geïnstalleerd. Dit zijn de Adviesraad en Beheerraad voor aanbesteden en contracteren.
Je vindt bij CROW ook informatie over systematieken die een ondersteunende rol hebben bij het opstellen van contracten. Lees ook meer over: Risicomanagement, Functioneel Specificeren, Systems Engineering, Standaard Systematiek voor Kostenramingen (SSK) en VISI.

Uitgelicht

Submenu openen

Contracteren

Nieuws


Toon alles
Scroll naar boven