CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer

CROW ProContract

Dit online platform biedt u kennis en hulpmiddelen in het werkproces van aanbesteden, contracteren en uitvoeren in de infrasector. Met Aanbestedingskompas, handige Documentgenerator Aanbestedingsleidraad en uitgebreide Brievenbibliotheek.

CROW ProContract ondersteunt in vier stappen

1. Afwegen (keuzes maken)
2. Opstellen contract (specificeren)
3. Aanbesteden contract (en gunnen)
4. Uitvoeren, toetsen en verifiëren contract
De Documentgenerator Aanbestedingsleidraad ondersteunt u in stap 3 bij het opstellen van uw aanbestedingsleidraad / inschrijvingsleidraad en ondersteunt de openbare, niet openbare en meervoudig onderhandse procedure.
Het Aanbestedingskompas ondersteunt u in stap 1 (afwegen) bij het bepalen van de juiste aanbestedingsprocedure. Aan de hand van een aantal vragen krijgt u advies over de procedure die het best past bij uw project.
Met deze tool kunt u in stap 3 (aanbesteden contract en gunnen) eenvoudig brieven opstellen. Gegevens die in meerdere brieven terugkomen (zoals projectnaam, adresgegevens, e.d.) hoeft u maar één keer in te vullen. Het opstellen van dergelijke brieven wordt eenvoudiger, gaat sneller en is minder foutgevoelig.
Ontdek de cursussen die wij je te bieden hebben op het gebied van aanbesteden. Want ken jij de basisprincipes van inkoop of aanbesteden? En weet je hoe je opdrachtnemers of opdrachtgevers in de bouw- en infrasector tijdens een project beoordeelt? 
Je leert dit en meer tijdens één van onze cursussen.

Uitgelicht

Blogs

Nieuws


Toon alles
Scroll naar boven