CROW helpt de sector bij het praktisch toepassen van aanbestedingsvraagstukken met producten en diensten die actueel en betrouwbaar zijn en draagvlak hebben binnen de sector. Voorbeelden zijn Better Performance, Collectief vervoer, de CO2-Prestatieladder en het gunnen op basis van Beste prijs-kwaliteitverhouding (PKV) met behulp van EMVI – Gunnen op Waarde.
Voor het contracteren, aanbesteden en uitvoeren van projecten biedt CROW handige tools en kennisdocumenten binnen het platform CROW ProContract, zoals het Aanbestedingskompas en de Brievenbibliotheek.
Ontdek de cursussen die wij je te bieden hebben op het gebied van aanbesteden. Want ken jij de basisprincipes van inkoop of aanbesteden? En weet je hoe je opdrachtnemers of opdrachtgevers in de bouw- en infrasector tijdens een project beoordeelt? 
Je leert dit en meer tijdens één van onze cursussen.
Om de betrokkenheid tussen CROW en de infrasector te formaliseren, zijn twee raden op het gebied van aanbesteden en contracteren geïnstalleerd. Dit zijn de Adviesraad en Beheerraad voor aanbesteden en contracteren.

Uitgelicht

Submenu openen

Aanbesteden

Nieuws


Toon alles
Scroll naar boven