Infra-Innovatie netwerk

Het netwerk wil belemmeringen wegnemen en het daadwerkelijk toepassen van technische innovaties in de gww-sector bevorderen. Het richt zich daarbij op de dagelijkse praktijk van decentrale overheden vanwege hun specifieke vraag en dynamiek.
Het infra-innovatie netwerk verbindt mensen en initiatieven, zorgt voor een gezamenlijke innovatieagenda, brengt vraag en aanbod van innovaties bij elkaar en brengt innovaties in beeld. Het zorgt voor praktische handreikingen, succesvolle inrichting van proeftuinen, een systematiek voor de beoordeling van innovaties en de verspreiding van de resultaten van innovaties.
Graag nodigen we je uit voor het Netwerkevent van het Infra-Innovatie Netwerk op 10 oktober 2019 in Den Bosch. Tijdens deze Dag van de Duurzaamheid organiseert het Infra-Innovatie Netwerk het middagprogramma, samen met onze partners Platform WOW en BouwCirculair. Circulariteit in de Infra is het centrale thema.

Blogs

Nieuws


  • KonwéCO2 ontvangt certificaat van Asfaltkwaliteitsloket
    KonwéCO2, een product van KWS Infra BV, heeft op 22 oktober 2019 het certificaat ontvangen van het Asfaltkwaliteitsloket.
  • Wat is een CROW CUR aanbeveling
    Sinds januari 2018 heeft CROW een aantal projecten en producten van SBRCURnet overgenomen op het gebied van Civieltechnische constructies...
  • Asfaltkwaliteitsloket: tweede validatietraject succesvol afgerond!
    Om de toepassing te versnellen van innovatieve asfaltproducten, maar ook van innovatieve onderhoudstechnieken en productieprocessen, valideert...
Toon alles
Het team achter het Infra-Innovatie Netwerk
Vragen? Wij staan voor u klaar!
Terug naar het overzicht
Submenu openen

Infra-innovatie netwerk

Scroll naar boven