Civieltechnische constructies

Een groeiend aantal bruggen en viaducten in ons land vertoont gebreken. Het is belangrijk dat deze constructies veilig en duurzaam zijn. Wij maken samen met de sectorpartijen aanbevelingen, richtlijnen en rapporten voor het volgens de laatste technieken ontwerpen en realiseren van veilige en duurzame constructies. Ook maken wij kaders voor inspecties van civieltechnische kunstwerken.
  • Programma Adviesraad Beton en Betonconstructies
  • Programma Inspectie en Advies Civiele Kunstwerken
  • Vezelversterkte kunststoffen in civiele draagconstructies
  • Definitieve staalvezel onderwaterbetonvloeren
  • Duurzame betonnen oplossingen (circulaire granulaten, nieuwe vulstoffen, geopolymeren, geprint beton)
De vernieuwde CROW-CUR Aanbeveling 117 en de twee nieuwe Inspectiehandboeken Hout en E&WI zijn nu beschikbaar en te bestellen. 
De eerste publicaties op het gebied van Civieltechnische constructies, Geotechniek en Waterbouw, die nu onder de vlag van CROW-CUR worden uitgegeven, zijn inmiddels beschikbaar.
Wil jij de aspecten waar rekening mee gehouden moet worden bij de beoordeling van de constructieve veiligheid van bestaande bruggen en viaducten leren kennen? Of wil je inzicht te krijgen in de wijze waarop rekening wordt gehouden met conservatisme binnen de vigerende regelgeving? Dan is de CROW-CUR-Aanbeveling 124: Constructieve veiligheid bestaande bruggen en viaducten van decentrale overheid echt iets voor jou!
 

Uitgelicht

Nieuws


Toon alles
Terug naar het overzicht
Submenu openen

Civieltechnische constructies

Scroll naar boven