CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie
Submenu openen

Infratechniek

De infrastructuur brengt voor overheden flinke kosten voor aanleg, beheer en onderhoud met zich mee. Verkeersveiligheid, doorstroming en lage milieukosten spelen daarin mee. CROW is het platform waar ontwerpers, beheerders, aannemers en adviseurs de meest actuele kennis op het gebied van infratechniek vinden.

PVO is hét kennisplatform voor voegovergangen en opleggingen in de infrastructuur. Opdrachtgevers en opdrachtnemers werken samen aan de kwaliteitsverbetering op het gebied van voegovergangen en opleggingen. PVO geeft vanuit haar expertise voorlichting en fungeert als initiator en klankbord voor richtlijnen en onderzoek. Doel is het bevorderen van betrouwbare, duurzame en goed functionerende voegovergangen en opleggingen.

Een overzicht van de werkgroepen die actief zijn op het gebied van Infratechniek.
De programmacommissie infratechniek verschaft actuele kennis en informatie waarmee een zo optimaal mogelijk wegbouwkundig ontwerp kan worden gemaakt.

Uitgelicht

Blogs

Nieuws


  • Het online infra innovatie debat
    Het CROW Infra-Innovatie Netwerk en Platform WOW nodigen je uit voor een online debat over het opschalen van innovaties op dinsdag 9 maart van...
  • Geactualiseerde publicatie 'Asfalt in weg- en waterbouw'
    De nieuwe editie van de online publicatie 'Asfalt in weg- en waterbouw' is nu beschikbaar!
  • Ringonderzoek 4-puntsbuigproef 2020
    Sinds de invoering van CE-markering van asfaltmengsels in 2007 hebben opdrachtnemers geïnvesteerd in onderzoeksapparatuur in de vorm van een...
Toon alles
Scroll naar boven