Submenu openen

Infratechniek

De infrastructuur brengt voor overheden flinke kosten voor aanleg, beheer en onderhoud met zich mee. Verkeersveiligheid, doorstroming en lage milieukosten spelen daarin mee. CROW is het platform waar ontwerpers, beheerders, aannemers en adviseurs de meest actuele kennis op het gebied van infratechniek vinden.

betondag-logoOp 15 november aanstaande staan wij klaar om met jou in gesprek te gaan over de CROW-CUR aanbevelingen, richtlijnen, rapporten, kaders en handboeken over beton en betonconstructies. Want weet jij hoe je veilige, duurzame betonconstructies kunt ontwerpen, realiseren en onderhouden?
Wij ontmoeten je graag in standnummer 174 in De Doelen te Rotterdam.

waterbouwdag-logoSinds dit jaar nemen wij een aantal activiteiten op ons ten behoeve van de waterbouwsector. Deze activiteiten zijn bedoeld om veilige en duurzame voorzieningen te ontwerpen, realiseren en te onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan publicaties of richtlijnen over binnenstedelijke kadermuren, steigers, meerpalen, voegovergangen en opleggingen en grondconstucties.
We willen graag met jou in gesprek over onder andere deze onderwerpen in de Jaarbeurs Utrecht. Wij staan voor je klaar in de stand met standnummer 6! 

Voor het inhoudelijk programma van de CROW Infradagen 2018 zijn meer dan 100 papers ingediend. De meeste papers zijn ook gepresenteerd op het congres.
De programmacommissie infratechniek verschaft actuele kennis en informatie waarmee een zo optimaal mogelijk wegbouwkundig ontwerp kan worden gemaakt.
Een overzicht van de werkgroepen die actief zijn op het gebied van Infratechniek.

PVO is hét kennisplatform voor voegovergangen en opleggingen in de infrastructuur. Opdrachtgevers en opdrachtnemers werken samen aan de kwaliteitsverbetering op het gebied van voegovergangen en opleggingen. PVO geeft vanuit haar expertise voorlichting en fungeert als initiator en klankbord voor richtlijnen en onderzoek. Doel is het bevorderen van betrouwbare, duurzame en goed functionerende voegovergangen en opleggingen.

Uitgelicht

Nieuws


Toon alles
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven