CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer
De infrastructuur brengt voor overheden flinke kosten voor aanleg, beheer en onderhoud met zich mee. Verkeersveiligheid, doorstroming en lage milieukosten spelen daarin mee. CROW is het platform waar ontwerpers, beheerders, aannemers en adviseurs de meest actuele kennis op het gebied van infratechniek vinden.

Het Betoninnovatieloket is een initiatief van opdrachtgevers en marktpartijen om de snelheid van de toepassing van innovatieve beton en betonproducten te vergroten. Het Betoninnovatieloket wil dit bereiken door een onafhankelijk oordeel te geven over de geclaimde prestaties van deze innovatieve producten.

PVO is hét kennisplatform voor voegovergangen en opleggingen in de infrastructuur. Opdrachtgevers en opdrachtnemers werken samen aan de kwaliteitsverbetering op het gebied van voegovergangen en opleggingen. PVO geeft vanuit haar expertise voorlichting en fungeert als initiator en klankbord voor richtlijnen en onderzoek. Doel is het bevorderen van betrouwbare, duurzame en goed functionerende voegovergangen en opleggingen.

Een overzicht van de werkgroepen die actief zijn op het gebied van Infratechniek.
De programmacommissie infratechniek verschaft actuele kennis en informatie waarmee een zo optimaal mogelijk wegbouwkundig ontwerp kan worden gemaakt.

Uitgelicht

Submenu openen

Infratechniek

Blogs

Nieuws


Toon alles
Scroll naar boven