Submenu openen

Infratechniek

De infrastructuur brengt voor overheden flinke kosten voor aanleg, beheer en onderhoud met zich mee. Verkeersveiligheid, doorstroming en lage milieukosten spelen daarin mee. CROW is het platform waar ontwerpers, beheerders, aannemers en adviseurs de meest actuele kennis op het gebied van infratechniek vinden.
De CROW Infradagen 2020 staan in het teken van 'denken in mogelijkheden', want met elkaar maken we de Nederlandse infra toekomstbestendig. In de 12 webinars van 1,5 uur nemen we je onder meer mee in ontwikkelingen in betonwegenbouw, stroefheid en eisen aan asfaltverharing, bitumen, duurzaamheid & circulariteit en innovatie. Donderdag 10 september worden er drie papers over kabels en leidingen gepresentereerd. Benieuwd naar het hele programma?

PVO is hét kennisplatform voor voegovergangen en opleggingen in de infrastructuur. Opdrachtgevers en opdrachtnemers werken samen aan de kwaliteitsverbetering op het gebied van voegovergangen en opleggingen. PVO geeft vanuit haar expertise voorlichting en fungeert als initiator en klankbord voor richtlijnen en onderzoek. Doel is het bevorderen van betrouwbare, duurzame en goed functionerende voegovergangen en opleggingen.

Een overzicht van de werkgroepen die actief zijn op het gebied van Infratechniek.
De vernieuwde CROW-CUR Aanbeveling 117 en de twee nieuwe Inspectiehandboeken Hout en E&WI zijn nu beschikbaar en te bestellen. 
De programmacommissie infratechniek verschaft actuele kennis en informatie waarmee een zo optimaal mogelijk wegbouwkundig ontwerp kan worden gemaakt.

Uitgelicht

Nieuws


Toon alles
Scroll naar boven