VISI

Voor een succesvol verloop van een bouwproject is een goede verdeling van verantwoordelijkheden van doorslaggevend belang. VISI vormt de basis voor communicatie en informatieoverdracht in organisaties en (bouw)projecten. Met deze algemeen geaccepteerde en sectorbrede open standaard structureert, bewaakt en bewaart u communicatieafspraken.
Voor een succesvol verloop van een bouwproject is een goede verdeling van verantwoordelijkheden van doorslaggevend belang. VISI vormt de basis voor communicatie en informatieoverdracht in organisaties en (bouw)projecten. Met deze algemeen geaccepteerde en sectorbrede standaard structureert, bewaakt en bewaart u communicatieafspraken. Lees ook de blog over VISI en RAW contracten. 
 
Overweegt u om VISI te gaan gebruiken? Met de VISI kostenbatentool rekent u uit, wat het u oplevert. De VISI kostenbatentool is een rekenmodule die is gebaseerd op onderzoek bij een aantal projecten waar de tijdsduur van verschillende handelingen is geregistreerd met, en zonder VISI. 
De VISI Toolbox bevat hulpmiddelen voor ontwikkelaars van VISI software. De Toolbox bevat de Leidraad met de VISI Systematiek, eisen en richtlijnen. Daarnaast zijn voorbeelden opgenomen op basis waarvan VISI software ontwikkeld kan worden. 

Om VISI efficiënt toe te passen, heeft u software nodig. CROW toetst VISI compatibele software op VISI functionaliteit en betrouwbare uitwisseling van VISI berichten. Goedgekeurde software krijgt het VISI Keurmerk. Een bewijs dat de applicatie voldoet aan de interoperabiliteit- en compatibiliteitseisen van VISI.

Blogs

Nieuws


Toon alles
Scroll naar boven