CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

VISI

Voor een succesvol verloop van een bouwproject is een goede verdeling van verantwoordelijkheden van doorslaggevend belang. VISI vormt de basis voor communicatie en informatieoverdracht in organisaties en (bouw)projecten. Met deze algemeen geaccepteerde en sectorbrede open standaard structureert, bewaakt en bewaart u communicatieafspraken.
Voor een succesvol verloop van een bouwproject is een goede verdeling van verantwoordelijkheden van doorslaggevend belang. VISI vormt de basis voor communicatie en informatieoverdracht in organisaties en (bouw)projecten. Met deze algemeen geaccepteerde en sectorbrede standaard structureert, bewaakt en bewaart u communicatieafspraken. Lees ook de blog over VISI en RAW contracten. 
 
Voor softwareontwikkelaars is alle informatie over VISI te vinden op Github

Om VISI efficiënt toe te passen, heeft u software nodig. CROW toetst VISI compatibele software op VISI functionaliteit en betrouwbare uitwisseling van VISI berichten. Goedgekeurde software krijgt het VISI Keurmerk. Een bewijs dat de applicatie voldoet aan de interoperabiliteit- en compatibiliteitseisen van VISI.

Blogs

Nieuws


Toon alles
Scroll naar boven