Ondersteuning

Ondersteuning op maat, dat is wat wij bieden! Niet elke provincie is even ver qua kennisniveau en gebruik van de tools van het PCB. Op verschillende manieren kunnen wij met elkaar de volgende stap zetten. Zo helpen we je graag bij het bevorderen van het kennisniveau en de gebruikstoepassing. Tegelijkertijd leren wij hoe we onze uitleg en tools verder kunnen verbeteren!
 

Online ondersteuning

Op de hoogte blijven
Meld je aan voor de PCB nieuwsbrief en volg de ontwikkelingen en ontvang het laatste nieuws! 
Meld je aan

Simpele vraag
Heb je een eenvoudige vraag die digitaal afgehandeld kan worden?
Mail je vraag naar pcb@crow.nl

Website
​Met deze website willen we je zo goed mogelijk ondersteunen. Mis je iets? Of wil je iets (tips, tricks, anderszins) delen met andere provincie medewerkers? Mail je suggestie naar pcb@crow.nl

 
Live ondersteuning
Complexe vraag 
Heb je een complexe vraag en wil je hierover graag een PCB-expert spreken? Een PCB-expert helpt je graag verder.

Highlights PCB
Ben je nog niet zo bekend met het PCB? Wij informeren je graag! In een algemene (digitale of live) presentatie laten we je graag de highlights van het PCB zien.

Sparren met andere provincie medewerkers
Ben je nieuwsgierig hoe je collega’s bij een andere provincie met het PCB omgaan? Heb je een specifieke case die je graag buiten jouw provinciegrenzen wilt bespreken? Laat het ons weten! We brengen je graag in contact met een passende provincie waarmee je op het juiste kennis- en toepassingsniveau kan sparren.

Strategisch plan
Naast de provincie medewerkers die zelf in de praktijk bezig zijn met (de tools van) het PCB, bieden we ook kennisondersteuning voor het leidinggevend kader. Hierbij kun je denken aan:

  • PCB in relatie tot andere programma’s (b.v. BIM)
  • Toekomstrichting PCB
Meer weten?
We helpen je graag verder! 
  • Live via TEAMS of Zoom - Wij bieden de mogelijkheid om – op afspraak – digitaal een PCB-expert te bevragen. We kunnen je tools en/of (onderdelen van) presentaties laten zien en toelichten.
    Mail je vraag naar pcb@crow.nl en vermeld in de mail je vraag en geef liefst meerdere momenten aan waarop je beschikbaar bent voor een toelichting. 
  • Live ontmoeting - Voor sommige onderwerpen of voor een toelichting die langere tijd in beslag neemt is het prettig om elkaar live te ontmoeten. Een PCB-expert komt graag bij je langs. Laat het ons weten via pcb@crow.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Let op! Vanwege COVID-19 plannen we onze afspraken zo veel mogelijk online in. We vragen om je begrip hiervoor.

 

Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven