CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2019 komt eraan

06-05-2019

Het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren van CROW is hét jaarlijkse platform waar opdrachtgevers en opdrachtnemers uit de infrasector elkaar ontmoeten. Dit jaar op woensdag 22 mei, in 1931 Congrescentrum in Den Bosch.

DaniqueLeren van elkaar en elkaar (beter) leren kennen staan - ook dit jaar - centraal. Deze vierde editie biedt nóg meer ruimte aan deelnemers voor het aanbod in de parallelsessies: succesvolle voorbeelden uit de praktijk ter inspiratie, discussies over praktijkdilemma’s, masterclasses en colleges over onder meer jurisprudentie aanbestedingsrecht, ontwikkelingen rond bouwteams en ervaringen met UAV-GC.
 
Het congres biedt een unieke combinatie: ontmoetingen met collega’s en vakgenoten van opdrachtgevers, opdrachtnemers en hun adviseurs en een breed aanbod van actuele praktijkkennis over instrumentarium en regelgeving en inspirerende visies op dilemma’s uit de praktijk. Dat alles op één dag.
 
Dit jaar heeft CROW plenaire keynote spreker Danielle Braun, Corporate antropoloog en chief van de Academie voor Organisatiecultuur, uitgenodigd. Zij neemt ons mee op reis langs tribes overal op de wereld. Het helpt elkaar te kennen en te begrijpen waarom we werken zoals we werken. Beter samenwerken, investeren in relaties: daar gaat het om. Lees hier het interview met haar over wat de sector kan leren van de tribes.

Lees meer over het congres en meld je aan


Ga naar de congrespagina voor meer informatie.

Scroll naar boven