Nationaal Congres Aanbesteden & Contracteren 2019

Het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren van CROW is hét jaarlijkse platform waar opdrachtgevers en opdrachtnemers uit de infrasector elkaar ontmoeten. Dit jaar op woensdag 22 mei, in 1931 Congrescentrum in Den Bosch.

Inschrijven

 

Locatie:
1931 Congrescentrum
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch.

Op loopafstand van NS-station Den Bosch. Gratis parkeren op eigen parkeerterrein 1931 Congrescentrum.
Wat kan de Nederlandse kantoorcultuur leren van de gewoontes van inheemse stammen (tribes)? Meer dan je denkt, aldus Danielle Braun, corporate antropoloog en Keynote spreker op het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren op 22 mei.
 
CROW directeur Pieter Litjens, die dit jaar Iman Koster opvolgde bij het kennisplatform, pleit voor samenwerking en een open gesprek tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Dit vertelt hij in een interview met Bouwend Nederland.
 
Tijdens het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2019 is er van 12.00 uur tot 13.00 uur een verdiepende masterclass over de RAW-raamovereenkomst. Zowel de vragen aan opdrachtgeverskant als aan inschrijverskant worden beantwoord. Moderator Niek van Onna van CROW zorgt dat de feiten van de fictie gescheiden worden.
Bekijk hier de terugblik van het AC Congres 2018.
 
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven