CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

CROW-KpVV toolkit over verkeerseducatie in nieuwe website Mobiliteit en Gedrag

03-07-2015

CROW ontwikkelt en verzamelt doorlopend actuele kennis en tools op het gebied van verkeersveiligheid, mobiliteit en gedrag. CROW-KpVV biedt al enkele jaren de Toolkit Permanente Verkeerseducatie (PVE-Toolkit) aan, een gratis online tool met verkeerseducatie-producten. De toolkit heeft voorheen in een eigen online omgeving gestaan, maar is nu ingebed binnen de nieuwe CROW-website Mobiliteit en Gedrag.

De toolkit is ook vernieuwd: van een groot aantal producten zijn nu oordelen opgenomen die iets zeggen over de gedegen ontwikkeling van een product. Deze toetsoordelen zijn overzichtelijk weergeven in een scoringstabel. Dat maakt het voor u makkelijker om te kiezen welke tools bij uw behoeften aansluiten. De nieuwe scoringstabel vervangt de matrix met ‘gekleurde vakjes’ van leerdoelen op de oude website.
 
toetsoordeel toolkit verkeerseducatie
 

Nieuwe website Mobiliteit en Gedrag

De nieuwe CROW-website Mobiliteit en Gedrag bevat praktische informatie en tips over het veranderen van gedrag voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied verkeer en vervoer. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe informatie, tools en inspiratie op het gebied van mobiliteit en gedrag. Uw wensen, ideeën en suggesties voor het uitbreiden van de website zijn daarom meer dan welkom en kunt u achterlaten via het suggestieformulier.
   
 

Scroll naar boven