CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Meer informatie

 • CROW Academie, dé opleider voor de inrichting van Nederland

  CROW Academie zorgt er voor dat jij kan leren wanneer en waar je wilt om de inrichting van Nederland elke dag weer een stuk mooier en veiliger te maken. Samen met de CROW Academie word jij dé expert in jouw vakgebied.
   

  CROW Academie Update: jouw cursus gaat online door

  Per 15 december zijn er nieuwe corona maatregelen van kracht. Heb jij je ingeschreven voor een cursus of opleiding met een startdatum voor 10 mei 2021? Dan zetten wij cursussen en opleidingen zo veel mogelijk om naar online. Vanaf 10 mei hebben wij weer fysieke bijeenkomsten op locatie gepland indien mogelijk volgens de RIVM-richtlijnen. Zo kun jij je blijven ontwikkelen!

 • Waarom CROW Academie

  •  Online cursussen
  •  Cursussen op locatie bij jou in de regio
  •  Leren in kleine groepen
  •  Combinatie van theorie & praktijk
  •  Tijd voor eigen inbreng praktijksituaties
  •  Diverse incompany mogelijkheden
   

  Heb je een vraag? 

  CROWtelefoon.jpg Neem dan contact met ons op van ma t/m vrij tussen 08.00 uur tot 16.30 uur via 0318 - 69 98 88 of cursus@crow.nl

   

 • Filter uw resultaten
 • 54 resultaten
 • Online basiscursus van twee dagdelen over het IMBOR (Informatiemodel Beheer Openbare Ruimte); een informatiemodel dat aansluit op de BGT en het IMGeo. Je krijgt een compacte inleiding over de opzet en basisprincipes van het IMBOR en de voordelen van het gebruik. 
  € 625,00 excl. btw
 • De Standaard Systematiek van Kostenraming 2018 leren kennen, begrijpen èn toepassen om kosten van GWW-projecten effectief te kunnen ramen.
  € 625,00 excl. btw
 • De RAW-systematiek is een stelsel van administratieve en technische voorwaarden van alle soorten bouwcontracten voor opdrachtgevers en -nemers in de GWW- en groensector.
  € 625,00 excl. btw
 • Samen maken we Nederland veiliger. Dat is waar CROW voor staat. Om Nederland goed ingericht te houden, is continu onderhoud en verbetering nodig. Nu en in de toekomst. Hier zorgen wij samen met jou voor middels kennisontwikkeling maar ook door kennisdeling via een uitgebreid aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen via CROW Academie.

  Word de expert in jouw vakgebied
  Als opleider is het ons doel om er voor te zorgen dat jij de expert wordt in jouw vakgebied. Zo hebben wij jarenlange ervaring op allerlei terreinen en werken wij samen met bevlogen collega’s en experts uit het veld. Samen werken wij iedere dag aan vernieuwende kennisontwikkeling met als doel om Nederland samen iedere dag een stukje mooier en veiliger maken. 

  Uitgebreid kennisaanbod met docenten en experts uit het veld
  Onze trainingen, cursussen en opleidingen zijn altijd up-to-date, we zetten de beste praktijk docenten in en er is veel ruimte voor jouw eigen situatie en werkomgeving. Hierdoor leren we van elkaar en maken we het mogelijk om Nederland iedere dag een stukje mooier en veiliger te maken. 

  Naast trainingen, cursussen en opleidingen organiseren wij bijeenkomsten en evenementen waar wij de laatste trends en ontwikkelingen delen op diverse vakgebieden. Om daarmee een plek te bieden waar vakgenoten elkaar inspireren, van elkaar kunnen leren en waar ervaringen worden uitgewisseld. 

  Verschillende leervormen passend bij jou en de organisatie waar je werkt
  Trainingen, cursussen, opleidingen maar ook bijeenkomsten en evenementen zijn beschikbaar in allerlei vormen, zodat er altijd een leervorm is die bij jou en de organisatie waar je werkt past. Je kunt hierbij denken aan korte online trainingen, e-learning, klassikale lessen, een combinatie van online en offline of cursussen bij jou op locatie.
   
Submenu openen

Cursussen, opleidingen, workshops

Scroll naar boven