Cursussen, opleidingen, workshops

CROW maakt educatieprogramma's vanuit één overtuiging: kennis zorgt voor een voorsprong. De kern daarbij is dat kennis actueel, praktisch en direct toepasbaar moet zijn. Want daarmee maakt u het verschil. Daarmee scoort u zelf en dus ook uw organisatie. Investeren in kennis is investeren in houvast en groeien naar resultaat. Bekijk hieronder alle educatiemogelijkheden en vindt de cursus of opleiding die bij u past. Kennis delen met uw team of afdeling? CROW Incompany traint uw team op uw eigen locatie. Voor meer informatie stuur een e-mail naar cursus@crow.nl of bel rechtstreeks met de CROW-klantenservice: (0318) 69 53 15.

Gevonden opleidingen (88)
Eerste Vorige
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
Volgende Laatste
 • RAW - Raamovereenkomsten Cursus | 13 jun 2017 De raamovereenkomst is een contractvorm die geschikt is wanneer de samenstelling en grootte van de opdracht én de plaats en tijd van uitvoering nog niet bekend zijn.
  € 585,00 excl. btw Meer informatie
 • Beschrijven met RAW Cursus | 14 jun 2017 De RAW-systematiek is een belangrijk middel om projectafspraken te bundelen. Maar hoe stelt u een RAW-bestek op en hoe beoordeelt u RAW-beschrijvingen? Deze cursus helpt u daarbij.
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Standaardsystematiek voor kostenramingen in de GWW Cursus | 15 jun 2017 De Standaardsystematiek voor kostenramingen (SSK) is een eenduidige systematiek voor het maken van kostenramingen in de gww-sector, van boven- en ondergrondse infrastructuur, utiliteitswerken, waterbouw en kunstwerken tot installatiewerken, voor investeringskosten en levensduu...
  € 645,00 excl. btw Meer informatie
 • Schade voorkomen aan kabels en leidingen Cursus | 16 jun 2017 Het voorkomen van graafschade en omgaan met milieu, veiligheid en gezondheid op basis van de nieuwe Richtlijn Zorgvuldig Grondroeren.
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Bepalen met RAW Cursus | 20 jun 2017 De RAW-systematiek is een belangrijk middel om projectafspraken te bundelen. Maar hoe gaat u om met Standaard RAW Bepalingen? En wat doet u met aanvullingen of afwijkingen? Deze cursus geeft de informatie die u nodig heeft.
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Opleiding Visueel Inspecteur Wegen - praktijkexamen (proeve van bekwaamheid) Opleiding | 20 jun 2017 Bent u Visueel Inspecteur Wegen (VIW) en beschikt u over de kennis van de CROW-systematiek voor visuele weginspectie? Behaal dan het erkende Diploma Visueel Inspecteur Wegen (VIW). Hiermee heeft u een streepje voor bij opdrachtgevers. U kunt dit praktijkexamen afleggen als u b...
  € 1.410,00 excl. btw Meer informatie
 • Basiscursus Risicoanalyse en -management in de Bouw en Infra Cursus | 21 jun 2017 Bouw- en infraprojecten zijn vaak complex, niet alleen in technische zin maar ook in financieel, bestuurlijk, juridisch en organisatorisch opzicht. Dit brengt risico’s met zich mee die kunnen leiden tot faalkosten, vertraging, onveilige situaties, aantasting van uw imago, clai...
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Basiscursus UAVgc Cursus | 22 jun 2017 Leer in één dag de juridische en praktische consequenties van het gebruik van de UAV-GC 2005. UAVgc staat voor de systematiek van geïntegreerd contracteren. De UAV-GC 2005 is het algemene en administratieve kader dat wordt gebruikt bij het geïntegreerde samenwerkingsconcept. H...
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Spelsimulatie GRIP - Beheersing van Geïntegreerde Contracten Cursus | 22 jun 2017 'Spelsimultatie GRIP’ gaat over de dynamiek tussen opdrachtnemer en opdrachtgever in de realisatiefase met een geïntegreerd contract. Wat betekent het voor de opdrachtnemer om verantwoordelijk te zijn voor de kwaliteit van het project? Hoe gaat de opdrachtgever dat controleren...
  € 650,00 excl. btw Meer informatie
 • Uitvoeren met RAW Cursus | 22 jun 2017 Met de cursus 'Uitvoeren met RAW’ beschikt u in een dag over de benodigde kennis om RAW-bestekken uit te voeren.
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
Vragen?

Simone Magendans

Medewerker Service & Realisatie

Bel of mail met
Blog
Bergbeklimster Rozemarijn Janssen blogt over de houvast die kennis biedt.
Lees haar blog
Veelgestelde vragen
 1. Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus?

  U kunt zich uitsluitend via deze website inschrijven voor een cursus. Ga naar de cursus van uw keuze en schrijf u in via het inschrijfformulier. Let op dat u alle gegevens goed invult! Voor wijzigingen brengt CROW namelijk administratiekosten in rekening. In de voorwaarden leest u daar meer over.

 2. Krijg ik een diploma als ik een cursus bij CROW volg?

  Dat is afhankelijk van de cursus. Bij iedere cursus staat aangegeven of u een certificaat of diploma krijgt. Het diploma Verkeerskunde kunt u behalen als u voor alle acht cursusmodules bent geslaagd.

 3. Wat zijn leergangen binnen cursussen?

  Binnen het onderdeel ‘aanbesteden en contracteren’ biedt CROW een serie cursussen. Deze vormen samen een leergang. Lees meer over leergangen.

 4. Welke CROW-cursus is geschikt voor mij?

  Dat hangt af van uw vooropleiding en doelstellingen. Neem contact op met de Klantenservice voor persoonlijk advies.

 5. Kan ik de kosten van mijn opleiding aftrekken van de belasting?
  Betaalt u zelf uw cursus of studie? Dan komt u ook bij de cursussen van CROW in aanmerking voor belastingaftrek.
  U leest meer over de voorwaarden op de website van de Belastingdienst. U leest daar ook welke kosten in aanmerking komen voor aftrek.
 
Meer vragen