Cursussen, opleidingen, workshops

CROW maakt educatieprogramma's vanuit één overtuiging: kennis zorgt voor een voorsprong. De kern daarbij is dat kennis actueel, praktisch en direct toepasbaar moet zijn. Want daarmee maakt u het verschil. Daarmee scoort u zelf en dus ook uw organisatie. Investeren in kennis is investeren in houvast en groeien naar resultaat. Bekijk hieronder alle educatiemogelijkheden en vindt de cursus of opleiding die bij u past. Kennis delen met uw team of afdeling? CROW Incompany traint uw team op uw eigen locatie. Voor meer informatie stuur een e-mail naar cursus@crow.nl of bel rechtstreeks met de CROW-klantenservice: (0318) 69 53 15.

Gevonden opleidingen (83)
Eerste Vorige
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
Volgende Laatste
 • Opleiding Visueel Inspecteur Wegen - praktijkexamen (proeve van bekwaamheid) Opleiding | 02 mei 2017 Bent u Visueel Inspecteur Wegen (VIW) en beschikt u over de kennis van de CROW-systematiek voor visuele weginspectie? Behaal dan het erkende Diploma Visueel Inspecteur Wegen (VIW). Hiermee heeft u een streepje voor bij opdrachtgevers. U kunt dit praktijkexamen afleggen als u b...
  € 1.410,00 excl. btw Meer informatie
 • Leergang Inkopen GWW Opleiding | 02 mei 2017 Inkopen, doet u dat met technische professionals of met fulltime inkopers?
  € 2.995,00 excl. btw Meer informatie
 • Basiscursus UAVgc Cursus | 09 mei 2017 Leer in één dag de juridische en praktische consequenties van het gebruik van de UAV-GC 2005. UAVgc staat voor de systematiek van geïntegreerd contracteren. De UAV-GC 2005 is het algemene en administratieve kader dat wordt gebruikt bij het geïntegreerde samenwerkingsconcept. H...
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Opfriscursus Coördinator Gladheidsbestrijding voor wegbeheerders Cursus | 09 mei 2017 Verleng de geldigheid van het diploma met 5 jaar en leer over nieuwe en actuele ontwikkelingen.
  € 1.025,00 excl. btw Meer informatie
 • Opleiding Directievoering UAV voor de GWW Opleiding | 09 mei 2017 Met de opleiding Directievoering UAV voor de GWW zijn toekomstige en huidige directievoerders en bijstaanders UAV beter voorbereid op werken met een op een RAW-bestek gebaseerd project. Centraal staat het op de juiste wijze invulling geven aan de rol, taken, verantwoordelijkhe...
  € 1.850,00 excl. btw Meer informatie
 • Rekenen met RAW en UAV Cursus | 10 mei 2017 Zet de juiste cijfers op de goede plek dankzij de cursus ‘Rekenen met RAW en UAV’. Uitgangspunt voor deze cursus is een inschrijvingsstaat van een aannemer voor een gefingeerd werk. De rollen van zowel de aannemer als van de opdrachtgever komen hierin aan bod.
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • UAVgc: opstellen en beheersen Cursus | 10 mei 2017 In deze cursus leert u een UAVgc-contract opstellen, met de nadruk op het maken van een goede functionele specificatie.
  € 1.575,00 excl. btw Meer informatie
 • Asfalt in RAW: contract- en kwaliteitsmanagement Cursus | 11 mei 2017 Deze cursus is speciaal voor directievoerders, toezichthouders en beheerders die zich beroepsmatig met asfalt bezighouden.
  € 595,00 excl. btw Meer informatie
 • Basiscursus UAV Cursus | 16 mei 2017 Vergroot uw kennis van de UAV 1989/2012 met deze basiscursus. De UAV 1989/2012 is het algemene en administratieve kader dat wordt gebruikt bij het traditionele samenwerkingsconcept. Hierbij is sprake van een opdrachtgever die verantwoordelijk is voor het ontwerp(bestek) en een...
  € 565,00 excl. btw Meer informatie
 • Registratie, controle en toezicht met RAW en UAV Cursus | 17 mei 2017 Hoe houdt u toezicht op RAW-bestekken? Leer in deze cursus hoe u optimaal toezicht houdt op projecten in de grond-, water- en wegenbouw. De controleaspecten van de RAW-systematiek komen aan bod, inclusief de aspecten die voortkomen uit de UAV 1989/2012.
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
Vragen?

Simone Magendans

Medewerker Service & Realisatie

Bel of mail met
Blog
Bergbeklimster Rozemarijn Janssen blogt over de houvast die kennis biedt.
Lees haar blog
Veelgestelde vragen
 1. Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus?

  U kunt zich uitsluitend via deze website inschrijven voor een cursus. Ga naar de cursus van uw keuze en schrijf u in via het inschrijfformulier. Let op dat u alle gegevens goed invult! Voor wijzigingen brengt CROW namelijk administratiekosten in rekening. In de voorwaarden leest u daar meer over.

 2. Krijg ik een diploma als ik een cursus bij CROW volg?

  Dat is afhankelijk van de cursus. Bij iedere cursus staat aangegeven of u een certificaat of diploma krijgt. Het diploma Verkeerskunde kunt u behalen als u voor alle acht cursusmodules bent geslaagd.

 3. Wat zijn leergangen binnen cursussen?

  Binnen het onderdeel ‘aanbesteden en contracteren’ biedt CROW een serie cursussen. Deze vormen samen een leergang. Lees meer over leergangen.

 4. Welke CROW-cursus is geschikt voor mij?

  Dat hangt af van uw vooropleiding en doelstellingen. Neem contact op met de Klantenservice voor persoonlijk advies.

 5. Kan ik de kosten van mijn opleiding aftrekken van de belasting?
  Betaalt u zelf uw cursus of studie? Dan komt u ook bij de cursussen van CROW in aanmerking voor belastingaftrek.
  U leest meer over de voorwaarden op de website van de Belastingdienst. U leest daar ook welke kosten in aanmerking komen voor aftrek.
 
Meer vragen