Cursussen, opleidingen, workshops

CROW maakt educatieprogramma's vanuit één overtuiging: kennis zorgt voor een voorsprong. De kern daarbij is dat kennis actueel, praktisch en direct toepasbaar moet zijn. Want daarmee maakt u het verschil. Daarmee scoort u zelf en dus ook uw organisatie. Investeren in kennis is investeren in houvast en groeien naar resultaat. Bekijk hieronder alle educatiemogelijkheden en vindt de cursus of opleiding die bij u past. Kennis delen met uw team of afdeling? CROW Incompany traint uw team op uw eigen locatie. Voor meer informatie stuur een e-mail naar cursus@crow.nl of bel rechtstreeks met de CROW-klantenservice: (0318) 69 53 15.

Gevonden opleidingen (83)
Eerste Vorige
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
Volgende Laatste
 • Opleiding Visueel Inspecteur Wegen - praktijkexamen (proeve van bekwaamheid) Opleiding | 02 mei 2017 Bent u Visueel Inspecteur Wegen (VIW) en beschikt u over de kennis van de CROW-systematiek voor visuele weginspectie? Behaal dan het erkende Diploma Visueel Inspecteur Wegen (VIW). Hiermee heeft u een streepje voor bij opdrachtgevers. U kunt dit praktijkexamen afleggen als u b...
  € 1.410,00 excl. btw Meer informatie
 • Leergang Inkopen GWW Opleiding | 02 mei 2017 Inkopen, doet u dat met technische professionals of met fulltime inkopers?
  € 2.995,00 excl. btw Meer informatie
 • Basiscursus UAV Cursus | 16 mei 2017 Vergroot uw kennis van de UAV 1989/2012 met deze basiscursus. De UAV 1989/2012 is het algemene en administratieve kader dat wordt gebruikt bij het traditionele samenwerkingsconcept. Hierbij is sprake van een opdrachtgever die verantwoordelijk is voor het ontwerp(bestek) en een...
  € 565,00 excl. btw Meer informatie
 • Registratie, controle en toezicht met RAW en UAV Cursus | 17 mei 2017 Hoe houdt u toezicht op RAW-bestekken? Leer in deze cursus hoe u optimaal toezicht houdt op projecten in de grond-, water- en wegenbouw. De controleaspecten van de RAW-systematiek komen aan bod, inclusief de aspecten die voortkomen uit de UAV 1989/2012.
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Basiscursus UAVgc voor de B&U Cursus | 18 mei 2017 Leer in één dag de juridische en praktische consequenties van het gebruik van de UAVgc.
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Training Ambtenaar 3.0 - Integraal werken in de openbare ruimte Training | 18 mei 2017 Een training over samenwerken, communiceren en resultaat boeken in het fysieke domein.
  € 1.995,00 excl. btw Meer informatie
 • Basiscursus RAW Cursus | 23 mei 2017 Vergroot uw kennis van RAW met de Basiscursus RAW. Deze cursus is onmisbaar als u met RAW-bestekken werkt. Omdat er bij gww-projecten vaak sprake is van complexe situaties, tracés en constructies, komt het aan op duidelijke afspraken. Die afspraken zijn gebundeld in de RAW-sys...
  € 565,00 excl. btw Meer informatie
 • Praktijkexamen Inspecteur Beeldkwaliteit Cursus | 23 mei 2017 Dit praktijkexamen is de laatste officiële stap naar het behalen van het CROW Certificaat Inspecteur Beeldkwaliteit.
  € 990,00 excl. btw Meer informatie
 • Basiscursus UAVgc Cursus | 24 mei 2017 Leer in één dag de juridische en praktische consequenties van het gebruik van de UAV-GC 2005. UAVgc staat voor de systematiek van geïntegreerd contracteren. De UAV-GC 2005 is het algemene en administratieve kader dat wordt gebruikt bij het geïntegreerde samenwerkingsconcept. H...
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
 • Opfriscursus Visueel Inspecteur Wegen Cursus | 31 mei 2017 Fris uw kennis op en bereid u goed voor op de ‘proeve van bekwaamheid’.
  € 575,00 excl. btw Meer informatie
Vragen?

Simone Magendans

Medewerker Service & Realisatie

Bel of mail met
Blog
Bergbeklimster Rozemarijn Janssen blogt over de houvast die kennis biedt.
Lees haar blog
Veelgestelde vragen
 1. Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus?

  U kunt zich uitsluitend via deze website inschrijven voor een cursus. Ga naar de cursus van uw keuze en schrijf u in via het inschrijfformulier. Let op dat u alle gegevens goed invult! Voor wijzigingen brengt CROW namelijk administratiekosten in rekening. In de voorwaarden leest u daar meer over.

 2. Krijg ik een diploma als ik een cursus bij CROW volg?

  Dat is afhankelijk van de cursus. Bij iedere cursus staat aangegeven of u een certificaat of diploma krijgt. Het diploma Verkeerskunde kunt u behalen als u voor alle acht cursusmodules bent geslaagd.

 3. Wat zijn leergangen binnen cursussen?

  Binnen het onderdeel ‘aanbesteden en contracteren’ biedt CROW een serie cursussen. Deze vormen samen een leergang. Lees meer over leergangen.

 4. Welke CROW-cursus is geschikt voor mij?

  Dat hangt af van uw vooropleiding en doelstellingen. Neem contact op met de Klantenservice voor persoonlijk advies.

 5. Kan ik de kosten van mijn opleiding aftrekken van de belasting?
  Betaalt u zelf uw cursus of studie? Dan komt u ook bij de cursussen van CROW in aanmerking voor belastingaftrek.
  U leest meer over de voorwaarden op de website van de Belastingdienst. U leest daar ook welke kosten in aanmerking komen voor aftrek.
 
Meer vragen