Waterbouw

Vanaf 2018 gaat CROW een aantal activiteiten t.b.v. de waterbouwsector op zich nemen. In de komende tijd zullen wij hier intensief invulling aan geven. Daarmee bieden wij een duurzaam kennisprogramma waar de sector behoefte aan heeft, dat complementair is aan activiteiten die al in de sector worden uitgevoerd en dat past binnen de werkwijze van CROW.
  • Programma Adviesraad Waterbouw 
  • Platform BiKa
  • DPIC
  • Publicaties (Engels- en Nederlandstalige handboeken en publicaties)
De eerste publicaties op het gebied van Civieltechnische constructies, Geotechniek en Waterbouw die nu onder de vlag van CROW CUR worden uitgegeven zijn inmiddels beschikbaar.

waterbouwdag-logoSinds dit jaar nemen wij een aantal activiteiten op ons ten behoeve van de waterbouwsector. Deze activiteiten zijn bedoeld om veilige en duurzame voorzieningen te ontwerpen, realiseren en te onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan publicaties of richtlijnen over binnenstedelijke kadermuren, steigers, meerpalen, voegovergangen en opleggingen en grondconstucties.
We willen graag met jou in gesprek over onder andere deze onderwerpen in de Jaarbeurs Utrecht. Wij staan voor je klaar in de stand met standnummer 6! 

Nieuws


Toon alles
Mét CROW onzichtbaar goed geregeld
Scroll naar boven