CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Wmo-vervoerregelingen per 1 augustus 2019

 • Productgroep:Download / Publicatie
 • Soort:Gratis uitgave
 • Datum uitgifte:19-12-2019
 • Druk:0
 • Artikelnummer:K-D075
 • Thema: Aanbesteden, Contractvervoer, Openbaar vervoer, Personenvervoer

De publicatie biedt inzicht in de 77 Wmo-vervoerregelingen per 1 augustus 2019 in Nederland. De publicatie bevat informatie over de aanbestedende overheden, de deelnemende gemeenten, de vervoerders en de contractperiode. Ook de diensten die worden geboden in combinatie met het Wmo-vervoer en de tarieven die daarbij worden gehanteerd, zijn te bekijken. Daarnaast kunt u zien welke partijen het vaakst contractpartner zijn en of zij gebruik maken van een regiecentrale. Het is inmiddels de vierde uitgave in deze reeks. Eerdere edities gaven de stand weer van 2013, 2017 en 2018.

 
Gratis
 • De Wmo-publicatie biedt een overzicht van de Wmo-vervoerregelingen in Nederland. De publicatie bestaat uit vijf kaarten:

  1. Vervoergebieden en deelnemende gemeenten: informatie over o.a. de aanbestedende overheid, deelnemende overheden, de vervoerder, contractperiode, de dienst en het tarief dat de gebruiker betaalt om gebruik te kunnen maken van de dienst.
  2. Stand aanbestedingen: overzicht waar de Wmo-vervoerregelingen aanbesteed zijn en waar niet.
  3. Vervoeraanbod: welke diensten worden in de verschillende regio’s aangeboden.
  4. Contractpartners: overzicht van de partijen die contractpartner zijn, waarbij onderscheid is gemaakt tussen de drie meest voorkomende partijen en overige partijen.
  5. Regiecentrales: overzicht van de concessies waarbij gebruik wordt gemaakt van een regiecentrale. Ook de naam van de regiecentrale is in het overzicht terug te vinden.
Scroll naar boven