CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Vernieuwde Weblog Mobiliteit en Gedrag voor verkeersprofessionals

10-07-2015

CROW ontwikkelt en verzamelt doorlopend actuele kennis en tools op het gebied van mobiliteit en gedrag voor verkeersprofessionals. Het bestaande Weblog Reisgedrag krijgt daarom een bredere scope en gaat verder onder de nieuwe naam 'Weblog Mobiliteit en Gedrag'. Een andere verandering is dat het ‘Weblog Mobiliteit en Gedrag’ vanaf nu is ingebed in de nieuwe CROW-website Mobiliteit en Gedrag.

Meer onderwerpen

In de blogs van Weblog Mobiliteit en Gedrag is naast reisgedrag voortaan ook aandacht voor verkeersgedrag en concrete onderwerpen zoals parkeren met de fiets en auto en gedrag in de schoolomgeving.

U vindt alle blogs voortaan op www.crow.nl/mobiliteit-en-gedrag/weblog.
 

Automatisch melding nieuwe blogs

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van de nieuwe blogs? Meld u aan voor de emailalert en u ontvangt maandelijks een e-mail met de laatste blogs. (let op: u dient wel een CROW-account te hebben).
 

Nieuwe website Mobiliteit en Gedrag

De nieuwe CROW-website Mobiliteit en Gedrag bevat praktische informatie en tips over het veranderen van gedrag voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied verkeer en vervoer. We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe informatie, tools en inspiratie op het gebied van mobiliteit en gedrag. Uw wensen, ideeën en suggesties voor de website zijn daarom meer dan welkom en kunt u achterlaten via het suggestieformulier.

Scroll naar boven