CROW blikt terug op een geslaagde InfraTech 2015

27-01-2015

InfraTech 2015 is een feit. Van 20 t/m 23 januari vond alweer de 11e editie plaats in Ahoy Rotterdam. CROW was net als afgelopen editie één van de strategische partners van InfraTech en hierdoor medeverantwoordelijk voor de invulling van het kennis- en netwerkprogramma.

CROW organiseerde maar liefst 20 kennissessies. Zo werd onder andere CROW ProContract, hét platform voor contracteren, aanbesteden en uitvoeren van infraprojecten gelanceerd, werd zowel het kennisportaal iAMPro en de nieuwe Standaard RAW Bepalingen geintroduceerd en is iedereen weer op de hoogte van de nieuwe richtlijnen van Werk in Uitvoering 96b.
 

Sfeerbeelden en presentaties

Bekijk hier een sfeerimpressie in de vorm van Storify. De presentaties van een aantal CROW-sessies staan op Slideshare. Alle foto’s en video’s zijn te vinden op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/crownl.


Meer informatie: www.crow.nl/infratech

Infra Relatiedagen Hardenberg

De volgende beurs waar CROW actief is, is de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Hier staan wij van 10 t/m 12 februari 2015 met een stand en zijn we verantwoordelijk voor het kennisprogramma.

Scroll naar boven