CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

‘Samen op reis, OpStap naar een beter OV’ lanceert website www.samenopreis.nu

19-03-2014

Bijna een jaar na de lancering van het manifest ‘Samen op reis, OpStap naar een beter OV’, is het initiatief ook online te volgen. Sinds 25 februari 2014 is de website www.samenopreis.nu live.

Initiatief Samen op reis

Samen op reis is een samenwerkingsinitiatief van de belangrijkste OV-partijen ; vervoersbedrijven, overheden en consumentenorganisaties. Het KpVV is ook een van de deelnemende partijen. De initiatiefnemers zetten zich in voor een betere samenwerking in het openbaar vervoer. Hun doel: het ov een vanzelfsprekende schakel maken voor reizigers in hun reis van A naar B. De partijen zijn gezamenlijk projecten gestart om de reiziger sneller en beter van deur tot deur te brengen.

Het KpVV is een project op het gebied van sociale veiligheid gestart: Ontwikkelen methodiek Veiligheidsscan & Veiligheidsmatrix.

Website

Op de website kunt u lezen wat het initiatief inhoudt, hoe het tot stand gekomen is en, heel belangrijk, hoe het ervoor staat met de projecten. Zo kunt u per project zien wat het doel is, wie er bij betrokken zijn en wat de status is. Voor een aantal projecten zijn korte video's gemaakt, die ook op de website te vinden zijn. Wilt u reageren op berichten of heeft u vragen, opmerkingen of goede ideeën voor de website? Vul het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar info@samenopreis.nu.

Scroll naar boven