CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Openbare consultatie VISI 1.3

19-02-2013

Het Forum Standaardisatie is op 14 februari jl. gestart met de openbare consultatie over het expertadvies voor de Open Standaard VISI versie 1.3.

Het betreft een nieuwe versie van de Open Standaard VISI 1.2 die reeds op de 'pas toe of leg uit'-lijst van Forum en College Standaardisatie is opgenomen. Het Forum Standaardisatie ontvangt graag uw reactie op het expertadvies aan de hand van het consultatiedocument. Dit helpt het Forum Standaardisatie om de reacties gestructureerd te verwerken.

Via deze link kunt het de expertadvies en bijbehorende consultatiedocument bekijken.

Consultatiereactie

U bent u van harte uitgenodigd om tot uiterlijk 13 maart a.s. te reageren op het advies van de expertgroep. U kunt uw reactie o.v.v. 'Consultatiereactie' sturen naar Logius.

Over VISI

VISI is de Open Standaard voor digitale communicatie en informatie-uitwisseling in de bouw. VISI is tevens bedoeld als informatiemanagementsysteem binnen het Bouwwerk Informatie Management (BIM).

VISI wordt beheerd door CROW. Het ligt in de lijn van verwachting dat VISI 1.3 binnenkort ook op de ‘past toe of leg uit’-lijst wordt opgenomen.

Voor vragen: eelants@crow.nl of jansen@crow.nl of 0318-695300.

 

Scroll naar boven