CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Inspiratieboek snelle fietsroutes gepresenteerd

12-03-2014

Deze week werd het Inspiratieboek snelle fietsroutes gepresenteerd. De lancering vond plaats in het Scheltema Complex in Leiden tijdens een bijeenkomst van het Fietsberaad. Het programma van deze middag stond geheel in het teken van het delen van kennis en ervaringen rondom snelle fietsroutes.

Fietstocht over de Velostrada

Voorafgaand aan de presentatie van het Inspiratieboek, konden genodigden een snelle fietsroute in praktijk ervaren. Fietsberaad organiseerde een fietstocht over de Velostrada (de snelle fietsroute tussen Den Haag en Leiden). Ruim 30 deelnemers hebben de voordelen ervaren van een hoge fietssnelheid binnen een natuurlijk landschap.

Startpunt voor 'snelle fietsroutes'

Hoe zet je een 'snelle fietsroute-project' op? Welke routes zijn al aangelegd? Wat is daaruit geleerd? Hoe belangrijk is communicatie met burgers, bedrijven en politiek? De nieuwe CROW-uitgave geeft iedereen die betrokken is bij een 'snelle fietsroute-project' dezelfde basis, inspiratie en richting. Ron van Noortwijk (Gemeente Lansingerland) werd verkozen tot meest enthousiaste deelnemer aan de bijeenkomst van het Fietsberaad. De nieuwe CROW-publicatie Inspiratieboek snelle Fietsroutes werd aan hem overhandigd door Hillie Talens (CROW). 

Meer informatie en bestellen

De kennis uit deze uitgave is voor elke professional met belangstelling voor het concept ‘snelle fietsroutes’. In de uitgave staan praktijkvoorbeelden, illustraties en foto’s. De prijs bedraagt € 59,- (exclusief 6% btw). De publicatie is ook opgenomen in de Online Kennismodule Fiets.

Bestel de publicatie
Bestel de Online Kennismodule

    
Inspiratie: integratie snelle fietsroute in het landschap.      Velostrada (route tussen Den Haag en Leiden) in beeld. 


Inspiratieboek snelle fietsroutes: basis voor elke project.
 

Scroll naar boven