CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Nieuwe publicatie: Gebiedsontsluitingswegen buiten de bebouwde kom

07-02-2014

Hoe integreer ik wegen buiten de bebouwde kom in het landschap? Hoe maak ik gebruik van de natuurlijke omgeving? Hoe integreer ik dit proces in een integraal plan van aanpak? De nieuwe CROW-publicatie 'Gebiedsontsluitingswegen buiten de bebouwde kom' geeft praktische uitleg bij die vraag.

De publicatie bestaat uit drie delen. Het eerste deel gaat over de aanleiding, het doel en de doelgroepen. Het tweede deel gaat over het stappenplan voor een integrale aanpak van een infrastructuuropgave. In het derde deel zijn thema’s, zoals participatie, beleving en kunsttoepassing, in een praktische en heldere matrix afgezet tegen de stappenplanfases.

Voor professionals in wegontwerp en ruimtelijke ordening

De kennis uit de publicatie is voor alle professionals die zich bezig houden binnen het raakvlak van wegontwerp en ruimtelijke ordening. Ook voor medewerkers van belangenorganisaties en voor de burgers heeft de kennis uit deze publicatie praktische meerwaarde.

Meer informatie en bestellen

De prijs voor deze nieuwe publicatie bedraagt eenmalig € 45,- (exclusief 6% btw). De publicatie is tevens opgenomen in de Online Kennismodule Ruimte, mobiliteit, stedenbouw en verkeer.

Bestel de publicatie
Bestel de Online Kennismodule

Latest newsLatest news
CROW-publicatie 338
Scroll naar boven