CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Nieuwe leidraad Systems Engineering

25-11-2013

Op 19 november is versie 3 van de leidraad Systems Engineering binnen de gww-sector gepresenteerd onder de vlag ‘de samenhang centraal’.

De aanwezigen werden verrast door een uitdagend programma dat werd gebracht door het vierpartijenoverleg SE*), dat de publicatie uitgeeft. Veel mensen en organisaties in de sector hebben bijgedragen aan dit initiatief, waaronder CROW en samenwerkingspartner INCOSE-NL. CROW is de  partner van de decentrale overheden en hun samenwerkende partijen. Het doel is de sector te stimuleren met Systems Engineering te gaan werken. De rolverdeling is enkele jaren geleden zo afgesproken en er wordt in samenwerking ook veel bereikt. De nieuwe leidraad kan daar weer een goede  impuls aan geven.

Aandacht voor soft skills en organisatie

Nieuw aan het boek is de aandacht voor soft skills en organisatie, een onderbelicht maar zeer belangrijk thema. Heeft u het congres gemist? Op 2 december wordt de leidraad ook gepresenteerd op de INCOSE-NL Experience.

Download de meest recente versie van de Leidraad SE

*) Het vierpartijenoverleg bestond oorspronkelijk uit Prorail, Rijkswaterstaat, NLingenieurs en Bouwend Nederland en is in latere fase versterkt met de Vereniging voor waterbouwers en Uneto VNI. Zie voor samenwerkingsverband www.crow.nl/systemsengineering.

Scroll naar boven