NVC 2015 - Call for papers t/m 30 augustus 2015

16-04-2015

In 2015 organiseert tijdschrift Verkeerskunde/Acquire Publishing samen met CROW en de ANWB de 6e editie van het Nationaal verkeerskundecongres (NVC 2015). Het congres is voor iedereen die werkt in de verkeerskundesector of die belangstelling heeft voor het vakgebied verkeerskunde. Wilt u meebouwen aan het NVC 2015? Kennis en ervaringen delen? Het 'call for papers-traject' is vanaf vandaag geopend!

Keuze uit drie papervormen

De 'presentatiepaper' beschrijft een onderzoek of project met een plan van aanpak, werkwijze en resultaten. De 'discussiepaper' bestaat uit een probleemstelling in de vorm van een vraag of een stelling. Tijdens het congres volgt een discussie met vakgenoten. Tenslotte is er de mogelijkheid voor het indienen van een problemcase paper. Tijdens het NVC 2015 worden praktische en slimme oplossingen aangedragen.

Hoge kwaliteit en meer tijd

Tijdens de evaluatie van vorig jaar gaven deelnemers aan het 'call for paper-traject' aan meer tijd te willen hebben om te werken aan een kwalitatief goede paper. Daarom is de termijn ten opzichte van vorig jaar verlengd tot 30 augustus 2015. De begeleidingscommissie van het congres beoordeeld de papers anoniem.  

Presentatie op het congres

  1. Top-3 'Beste Papers' krijgen elk een eigen sessie van een uur op het congres
  2. Daarnaast krijgen 21 goedgekeurde papers op het congres een deelpresentatie
  3. Alle goedgekeurde papers komen in de eerste editie van het NVC 2015 Jaarboek
 

Meer informatie en meebouwen

Meebouwen aan het NVC 2015. Lees op deze webpagina alle ins- en outs.
Lees verder over het congres op: www.nationaalverkeerskundecongres.nl
 

Scroll naar boven