CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Maak kennis met het Kennisplatform Betonwegen

18-02-2014

Het eind 2013 opgerichte Kennisplatform Betonwegen maakt bestaande kennis op het gebied van de betonwegenbouw voor de praktijk toegankelijk.

Meld u via e-mail aan als lid en ontvang de uitnodiging voor de eerste themabijeenkomst op 8 april 2014.

Lid worden van het Kennisplatform Betonwegen?

Diegenen die professioneel werkzaam zijn in beheer, ontwerp, advies, uitvoering, kwaliteitsbeheersing, kennisontwikkeling van weginfrastructuur en kennis willen verkrijgen en/of delen met andere professionals kunnen lid worden van het Kennisplatform. Het lidmaatschap is persoonlijk en tevens gratis. Meer informatie over Kennisplatform Betonwegen.

Kennisplatform_Betonwegen_-_logo.jpg

Eerste themabijeenkomst op 8 april 2014

Het platform zet zich in om kennis te ontsluiten en praktisch toepasbaar en toegankelijk te maken. Dit gebeurt niet alleen via publicaties, de website en de tweejaarlijkse Betonwegendag, maar ook via themabijeenkomsten voor en door leden waar deelnemers kennis halen en brengen. Op 8 april 2014 vindt de eerste bijeenkomst plaats te Soesterberg. Aan thema en middagprogramma wordt gewerkt.
 

Een initiatief van het Cement&BetonCentrum en CROW

Het Kennisplatform Betonwegen is een gezamenlijk initiatief van het Cement&BetonCentrum en CROW en wordt ondersteund door CROW en de Commissie Cementbeton Wegenbouw van Bouwend Nederland. De officiële aftrap van het Kennisplatform vond plaats tijdens de Betonwegendag op 10 oktober 2013 in ’s-Hertogenbosch.
 

Meer informatie

Wim Kramer, Cement&BetonCentrum
Marc Eijbersen, CROW

Scroll naar boven