CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Lancering CROW-uitgave 'Lopen loont' op 22 mei in Breda

01-05-2014

De voetganger centraal. Dat is de kern van de nieuwe CROW-uitgave: 'Lopen loont'. Alle aspecten rondom voetgangers in beleid, en -ontwerp en beheer komen in deze uitgave praktisch en helder aan bod. Tijdens de lancering op 22 mei 2014 in Breda hoort u waarom investeren in lopen (en voetgangers) loont!

Alle facetten van voetgangerskennis

De uitgave 'Lopen loont' geeft voorwaarden voor een voetgangersvriendelijke omgeving, handvatten voor een integrale aanpak en laat de impact zien voor beleidssectoren (verkeer en vervoer, lokale economie, toerisme, gezondheid). Ook bevat de uitgave informatie over ontwerp, beheer en onderhoud, communicatie en marketing.

Informeer uzelf: investeren in voetgangers?

De lancering van 'Lopen loont' vindt van 13.30 tot 17.00 uur  plaats bij de NHTV in Breda. Het is mogelijk om alleen de bijeenkomst bij te wonen of de bijeenkomst met het boek (t.w.v. € 65,-) en drie maanden gratis toegang tot de Online Kennismodule Verkeersveiligheid en Toegankelijkheid.

Voor wie?

De kennis is voor een brede doelgroep: beleidsadviseurs, projectleiders, ontwerpers en beheerders van overheden die in het werk raakvlakken hebben met voetgangers. Maar 'Lopen loont' is ook voor medewerkers van adviesbureaus, vertegenwoordigers van belangengroepen en voor studenten.

Bekijk meer informatie over de lancering.
Bekijk meer informatie over de uitgave.


 

 

Scroll naar boven