CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Guy Hermans vertrekt bij CROW

28-08-2015

Guy Hermans, Programmamanager Collectief vervoer bij het cluster Verkeer en Vervoer, neemt per 1 september 2015 afscheid van CROW. Hij is de afgelopen jaren werkzaam geweest voor CROW-KpVV, op het gebied van doelgroepenvervoer, toegankelijkheid, sociale veiligheid, en data collectief vervoer. Guy gaat per 1 september aan de slag bij adviesbureau Forseti, waar hij verder gaat met het onderwerp Doelgroepenvervoer.

Collega Koen Bekking neemt het onderwerp Doelgroepenvervoer over en zal zich de komende periode verdiepen in de projecten (waaronder de landelijke dag Collectief vervoer 7.0 op 17 november) en kennismaking met onze klanten. Guy Hermans zal dit jaar nog wel nauw betrokken blijven bij de organisatie van de landelijke dag, in het kader van overdracht. De rol van programmamanager Collectief vervoer wordt op interim basis ingevuld door John Pommer.  

Wij wensen Guy veel succes!

Mocht u nog specifiek contact willen met Guy Hermans; hij is voorlopig nog bereikbaar op zijn oude e-mailadres guy.hermans@crow.nl.

Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met Desiree Lodewijks, marketing & communicatie adviseur CROW-KpVV (desiree.lodewijks@crow.nl) of Koen Bekking, projectmanager Verkeer en Vervoer (koen.bekking@crow.nl).  

Scroll naar boven