CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

CROW Infradagen 2014: stel uw eigen programma samen

14-04-2014

CROW organiseert op 18 en 19 juni in Ermelo de CROW Infradagen 2014. Dit tweejaarlijkse evenement richt zich op ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen op het gebied van infrastructuur en wegenbouw in Nederland. Wilt u in één keer bijgepraat zijn over wat er in Nederland speelt? Dan zijn de Infradagen een ‘must’ om te bezoeken. Meld u nu aan en ontvang € 50,- vroegboekkorting.

Vroegboekkorting t/m 20 april 2014
Meldt u zich aan vóór 20 april? Dan ontvangt u € 50,- korting. Deze korting geldt alleen als u zich als reguliere deelnemer inschrijft. Meld u nu nog aan.

Programma
Het programma bestaat uit interessante thema’s, met parallelsessies gevuld met korte presentaties (papers). Dit jaar hebben we ook een extra programmaonderdeel, waarin studenten een podium krijgen. De programmering, thema-indeling van de sessierondes en de voorlopig geaccepteerde bijdragen zijn bekend. Stel uw eigen programma samen. Bekijk de programmering en thema-indeling van de sessierondes. 

Sponsoring
Als sponsor kunt u zich presenteren tijdens de CROW Infradagen en krijgen twee personen gratis toegang. Lees meer over de sponsormogelijkheden.

Nieuwe locatie
CROW Infradagen 2014 vinden op een nieuwe locatie plaats:
Hotel Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1
3852 LA, Ermelo 

Overnachting boeken? Dit kan op eigen kosten, met de code CROW2014. Lees meer over de locatie.

Meer informatie
U vindt alle informatie over het congres op
www.crow.nl/infradagen2014

Scroll naar boven