CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

CROW breidt cursusaanbod uit met de opleiding Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP)

09-06-2014

Het is nu mogelijk in te schrijven voor een nieuwe opleiding die CROW vanaf september aanbiedt: de opleiding Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP).

De opleiding sluit aan bij de CROW-publicatie Werken in of met verontreinigde grond en verontreinigd (grond)water (publicatie 132). De opleiding is gericht op professionals die verantwoordelijk zijn of worden voor de veiligheids- en gezondheidsaspecten op het werk.

Wat leert u tijdens deze opleiding?

Deze opleiding leidt op tot DLP voor de droge en natte sector. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere:
  • Inhoud van CROW publicatie 132
  • Het in de praktijk kunnen toepassen van de CROW publicatie 132
  • Rol van de DLP in de praktijk

Waarom kiezen voor CROW?

  • U krijgt kennis rechtstreeks uit de bron: CROW is zelf uitgever van de CROW publicatie 132 en verantwoordelijk voor de totstandkoming daarvan, samen met het CROW-platform 132.
  • U kunt erop vertrouwen dat deze opleiding van CROW voldoet aan de toets- en eindtermen én de studiebelasting die verplicht zijn gesteld bij deze opleiding.
  • Het officiële DLP-diploma van CROW, dat u krijgt bij het slagen voor het examen (afgenomen door een onafhankelijk examenbureau), kan in de sector rekenen op brede erkenning.
  • U ontvangt extra en exclusief kennismateriaal t.w.v. € 118,50 excl. btw: CROW-publicatie 132, halfjaarabonnement op de Online Kennismodule ‘Werken in (verontreinigde) grond’ en een halfjaarabonnement op de Rekentool ‘Veiligheidsklassen werken met verontreinigde grond’.
 
Kortom: Volg de opleiding DLP bij CROW dan weet u zeker dat u in goede handen bent!

Inschrijven

De opleiding wordt vanaf september op verschillende locaties in Nederland gegeven.
Wilt u gediplomeerd DLP worden? Schrijf u in voor deze opleiding!

Scroll naar boven