Aanwezig op het Nationaal Verkeersveiligheidcongres 2014? Kom naar onze lezingen.

05-03-2014

Op 24 april 2014 vindt in 1931 Congrescentrum Brabanthallen te 's-Hertogenbosch de 18e editie van het Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC) plaats. Het NVVC is het tweejaarlijkse evenement voor iedereen die zich actief inzet voor de verkeersveiligheid: wegbeheerders, politie, onderzoekers, beleidsmedewerkers, bestuurders, adviseurs, belangenbehartigers, enzovoorts. Uiteraard zijn CROW, het KpVV en het Fietsberaad ook aanwezig, met lezingen en een stand op de kennismarkt.

Onze lezingen
De lezingen zijn vooral gericht op het uitwisselen van informatie en u kunt ze gratis bijwonen. Hoe pak je een bepaald project aan, waar loop je tegenaan en hoe los je eventuele problemen op? Aan de hand van praktijkgerichte projectvoorbeelden passeren actuele thema's de revue. Bezoek de lezingen waarin CROW, het KpVV en/of het Fietsberaad een rol hebben.

Workshopronde I: 10.15 - 11.15 uur.

Workshopronde II: 11.45 - 12.45 uur

Workshopronde III: 15.00 - 16.00 uur

Aanmelden sessies

Om te zorgen dat u deze sessies kunt bijwonen, is het belangrijk dat u zich vooraf, en op tijd, inschrijft. Bij het aanmelden voor het congres via www.nvvc-congres.nl/deelname wordt u ook gevraagd voor welke sessies u zich wilt aanmelden.

 

Meer informatie zie bijeenkomst.

 

Scroll naar boven