Sector wil een Platform Inspectie Civiele Kunstwerken

02-06-2021

Centrale vraag tijdens het webinar op 1 juni jl. was: is er belangstelling voor een op te richten Platform dat zich specifiek richt op inspecties van civiele kunstwerken. Het antwoord is: ja. Met wel een paar belangrijke aandachtspunten.

Deelnemers
Met bijna 100 deelnemers vanuit opdrachtgevers, opdrachtnemers en kennis- en onderwijsinstellingen, was de belangstelling groot! Op initiatief van een kernteam is met de deelnemers gesproken en nagedacht over de behoefte aan en invulling van dit Platform in oprichting.

Resultaat peiling
Uit de resultaten van deze peiling trekt het kernteam de conclusie dat er ruim voldoende draagvlak is voor het oprichten van het platform. Maar we hebben ook een duidelijke boodschap meegekregen: zorg dat het platform onderscheidend is in de positionering ten opzichte van andere platforms, bewaak de synergie tussen de verschillende platforms en maak als platform de verbinding met maatschappelijke issues als duurzaamheid, veiligheid en de V&R-opgave. Met deze opdracht gaat het kernteam aan de slag.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Albert Haveman van CROW, via platform-ick@crow.nl.

Voor een korte ‘making of’ van dit webinar bekijk de aftermovie (gemaakt door Official Aftermovie).
Ook de volledige webinaropname is beschikbaar

 

Scroll naar boven