CROW treft maatregelen rondom het coronavirus

16-03-2020

Naar aanleiding van de recente berichtgeving over het coronavirus (laatst bijgewerkt: 16 maart 2020)

De gevolgen van de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in Nederland zijn overal merkbaar. Ook bij CROW hebben we in verband hiermee maatregelen getroffen. Tot 6 april werken onze collega's vanuit huis, in lijn met de richtlijnen van het RIVM en onze overheid. De gezondheid van onze medewerkers en onze samenleving, maar ook het belang van onze relaties staan voorop!

Onze dienstverlening blijft doorgaan, maar fysieke afspraken, zoals werkgroep bijeenkomsten worden zoveel mogelijk vervangen door online afspraken via conference calls en skype. De cursussen, bijeenkomsten en congressen die gepland staan in de periode tot 6 april worden doorgeschoven. Deelnemers en betrokkenen worden hierover zo snel mogelijk geïnformeerd. Uiteraard blijven we bereikbaar voor vragen. Dit kan via onze Klantenservice.
 

Telefonische bereikbaarheid CROW

Door de omschakeling kan het zijn dat onze telefonische bereikbaarheid iets minder is. Via e-mail zijn we goed bereikbaar en vragen of terugbelverzoeken worden z.s.m. in behandeling genomen.
 

Scroll naar boven