CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer

Terugblik eerste webinar BIM: informatiebehoefte asset manager

23-06-2020

Hoe zorg je dat al jouw tools en apps beschikken over de juiste areaalgegevens? Dit en meer kwam aan bod tijdens de webinar Informatiebehoefte asset manager van donderdag 18 juni jl.

Als asset manager heb je een behoorlijke opgave: naast beheer van je areaal ook de energietransitie, circulariteit, corona-proof inrichten van de openbare ruimte, enzovoorts. Daar heb je up-to-date, goede informatie bij nodig. Hoe zorg je ervoor dat al jouw tools en apps beschikken over jouw actuele areaalgegevens? In de eerste webinar hebben we de deelnemers meegenomen in de eerste van 7 stappen om grip op je data te krijgen. 

 

Download de presentatie

Zelf aan de slag

Na de webinar zijn deelnemers opgeroepen om zelf aan de slag te gaan. Wil je onderzoeken hoe IMBOR kan helpen bij het inrichten van een objecttypebibliotheek, beheerdatabase of applicaties? Of ben je benieuwd hoe de Informatieleveringsspecificatie je helpt bij het opstellen van een contract? Meld je dan aan bij elisabeth.kloren@crow.nl. Je kunt ook bij Elisabeth aangeven dat je wilt deelnemen aan de klankbordgroep die 1 à 2 keer per jaar om advies gevraagd wordt voor doorontwikkeling van IMBOR en de Informatieleveringsspecificatie.

Volgende webinar: Publicatie van areaalgegevens

De volgende webinar staat gepland voor dinsdag 7 juli. We geven je handige tips en delen ervaringen over het publiceren van areaalgegevens.

Meer lezen en inschrijven

Scroll naar boven