CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Leden Infra-Innovatie Netwerk helpen elkaar verder

13-01-2020

Leden Infra-Innovatie Netwerk helpen elkaar verder De leden van het Infra-Innovatie Netwerk (IIN) reageren actief op oproepen om elkaar verder te helpen. Laat je inspireren door de succesvolle oproepen van KWS (PlasticRoad), BetonBallon en Rijkswaterstaat. Komt de volgende oproep van jou?

Verdubbeling aantal reacties enquête

Aannemer KWS benaderde het IIN om een oproep aan alle leden te doen. De aanleiding was een enquête waarvoor ‘de juiste’ respondenten gezocht werden binnen opdrachtgevende partijen. Een enquête die bijdraagt aan de ontwikkeling het PlasticRoad concept. Gemeente Zwolle, provincie Overijssel en de PlasticRoad-partners KWS, Wavin en Total zagen dankzij de IIN-leden een verdubbeling van het aantal respondenten. Hiermee haalden zij waardevolle input op.
Heb je de enquête gemist? Je kunt deze alsnog invullen (als je bij een opdrachtgevende partij werkzaam bent). Mail naar infra.innovatie@crow.nl.

Aanmeldingen voor pilotproject

Een tweede oproep werd gedaan door BetonBallon en Rijkswaterstaat (RWS). Zij zijn op zoek naar een (pilot)project voor de BetonBallon-bouwmethodiek.  Ook deze oproep was effectief. Momenteel zijn RWS en BetonBallon met meerdere partijen in gesprek om uit te zoeken of de bouwmethodiek geschikt is voor het project. Voor meer informatie mail naar infra.innovatie@crow.nl.

Komt de volgend oproep van jou?

Het IIN faciliteert de oproepen binnen het netwerk vanuit de overtuiging dat we elkaar kunnen inspireren en samen infra-innovaties verder brengen. Heb jij een vraag, verzoek, zoektocht, uitdaging of iets anders waarvoor je input, hulp, ideeën, voorbeelden, et cetera van de IIN-leden kunt gebruiken? Wil je sparren of samenwerken met IIN-leden? Benut de kracht van het netwerk en deel jouw innovatievraag. Dien je oproep in via infra-innovatie@crow.nl en wij nemen contact met jou op!

Scroll naar boven