CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Inhoudelijk programma CROW Infradagen 2020 bekend

11-08-2020

De CROW Infradagen 2020 staan in het teken van 'denken in mogelijkheden'. Met elkaar maken we de Nederlandse infra toekomstbestendig. Door onderzoek te doen naar nieuwe technieken, middelen en mogelijkheden en deze nieuwe kennis te delen met vakgenoten.

1800x750_Website_header.png

Als vanouds wordt het congres voor en door de sector georganiseerd en ligt de focus op een kwalitatief inhoudelijk programma. Zo ook tijdens deze online editie die bestaat uit 12 webinars van elk 1,5 uur.

Inhoudelijke onderwerpen
In deze webinars staan onderwerpen centraal als innovaties, proeven, hergebruik van asfalt, duurzame asfaltmengsels, bitumen, kabels en leidingen, levensduur verlengend onderhoud (LVO), onderzoek naar en inspectie van kunstwerken én assetmanagement.

Overzicht papers per webinar
Bekijk het uitgebreide programma voor een beter beeld van de papers die gepresenteerd worden tijdens de webinars. Meld je aan, kom in contact met je vakgenoten en maak samen met CROW de Nederlandse infra toekomstbestendig!

Bekijk het programma >

Infradagen Community
Naast het webinar krijg je door inschrijving automatisch toegang tot de CROW Infradagen Community. Hier vind je de presentaties, volledige papers én vakgenoten waarmee je kunt napraten over de besproken onderwerpen.

 

Scroll naar boven