Nationaal Verkeerskundecongres: call for papers

02-07-2019

In het najaar is het weer zover! Op 31 oktober ben je welkom in Den Haag bij de 10e editie van Het Nationaal Verkeerskundecongres (NVC 2019). Het NVC is het meest allround mobiliteitsevenement van het jaar, dit jaar met het thema ‘transitie’. Het pré-congres op woensdag 30 oktober staat in het teken van doen en ontmoeten in een informele sfeer. We bieden je zowel nieuwe vakkennis, volgen vak ontwikkelingen op de voet en vertalen dit naar actuele en toekomstige competenties voor professionals zoals jij.

NVCAan de nieuwe vakkennis kun jij ook bijdragen: met een paper!

Mede organisator Acquire Publishing (onder andere bekend van het vakblad Verkeerskunde), gastprovincie Zuid-Holland en CROW, nodigen je daarom van harte uit om mee te bouwen aan het Nationaal Verkeerskundecongres 2019, door een paper in te dienen.
 

Call for papers

Inspireer vakgenoten met nieuwe inzichten en ideeën op het gebied van verkeer en mobiliteit. Overtuig de jury waarom jouw inzending in het programma van het Nationaal Verkeerskundecongres 2019 moet komen en dien de paper tot en met 30 augustus 2019 in.

Het onderwerp van een NVC-paper is vrij. Hiermee borgen we ‘kennis delen’ over de hele breedte van het vakgebied. Naast de vrije onderwerpkeuze mag je ook insteken op het transitiethema van dit jaar: ‘Hoe neem je de achterban mee?’  
Dit jaar kun je deelnemen aan drie categorieën papers: 

  • Presentatiepapers (nieuwe vakkennis met een toegepast wetenschappelijk karakter; je maakt kans op de Prijs voor de Beste Bijdrage).
  • Discussiepapers (nog in fase van idee-vorming of onderzoek en je staat open voor feedback van vakgenoten).
  • Praktijkpapers (je levert graag een bijdrage aan het vakgebied, maar het is geen Presentatiepaper of Discussiepaper).

 

Prijs voor de Beste Bijdrage

Als je een Presentatiepaper instuurt, ding je automatisch mee naar de prijs voor de Beste Bijdrage. Met deze prijs belonen en stimuleren we het schrijven van artikelen met een toegepast wetenschappelijk karakter.

Word jij ook spreker?

Wie weet wordt jouw paper gekozen en ben je straks één van de sprekers tijdens het Nationaal Verkeerskundecongres 2019. Alle papers krijgen sowieso aandacht via de mediakanalen van het congres, het vakblad Verkeerskunde en tijdens het congres is je paper te zien op de Inspiratie Boulevard.

Op www.nationaalverkeerskundecongres.nl vind je meer informatie over het congres, de beoordelingscriteria en over het insturen van je paper. Wij zijn benieuwd naar je bijdrage!
 
Aanmelden bijdrage
Meer informatie over het congres
 

Scroll naar boven