CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Workshop InfraTech: Past Performance Prestatiemeten

07-01-2019

Op donderdag 17 januari geeft CROW van 10.00 tot 11.30 uur een workshop over Past Performance Prestatiemeten op de InfraTech. Hierbij staat de praktijkervaring van gebruikers centraal: de gemeente Haarlemmermeer als opdrachtgever en AW Vessies Infra als opdrachtnemer. Beide partijen zetten Past Performance in om te leren hoe ze beter kunnen samenwerken.

PastPerformanceZowel organisatie als voordelen

Wat was de verwachting van de gemeente Haarlemmermeer toen ze hieraan begonnen? Wat wilden ze bereiken? Wat is hun ervaring? Hebben ze bereikt wat ze wilden bereiken? Dat is in een notendop wat er aan de orde komt tijdens de workshop op de InfraTech. Uiteraard geeft de gemeente daarbij ook aan wat er allemaal nodig is om dit systeem in te voeren. Zowel de organisatie van Past Performance als de voordelen die het oplevert komen voorbij.

Volwassen systematiek

Voor een aannemer kan het in eerste instantie een beetje eng zijn als ze horen dat er met Past Performance wordt gewerkt tijdens een project. Ondertussen zien we dat veel aannemers, zoals AW Vessies Infra, aangeven er veel van te leren en de samenwerking zien verbeteren. De systematiek is volwassen geworden en kan door aannemers als etalage worden gebruikt richting andere opdrachtgevers. Daarover vertellen zij tijdens de workshop.
 
Lees meer over InfraTech
 

Scroll naar boven