CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Gebruikersbijeenkomst VISI

02-08-2019

CROW werkt samen met BIM loket aan het beheer van open BIM standaarden, en de digitalisering van de sector. In dit kader organiseren we een gebruikersbijeenkomst voor de open BIM standaard VISI. Deze gebruikersbijeenkomst is geheel gewijd aan het thema VISI voor contractmanagement en professioneel opdrachtgeverschap. Hierbij gaan we terug naar de basis van de ontwikkeling van VISI.

VISIWe starten met een gezamenlijke sessie waarbij drie vertegenwoordigers uit de sector (namen zijn bij het ter perse gaan van dit bericht nog niet bekend) uitgedaagd worden om antwoorden te geven op grote vragen zoals “Hoe transparant ben jij als opdrachtgever?” “Hoe verdeel jij risico’s in het project eerlijk tussen opdrachtgeven en opdrachtnemer?"  en “is VISI voor jou nog steeds de beste manier van digitaal  samenwerken met een opdrachtnemer?”

Na een korte pauze is de beurt aan jullie. VISI gebruik je met een reden. We leggen jullie stellingen voor om te beoordelen, of VISI aan je verwachtingen voldoet. Bijvoorbeeld de stelling: Met VISI kan ik het best transparant, integer en rechtmatig werken. Het doel is te bepalen, hoe VISI zich de komende jaren moet ontwikkelen om aan jullie verwachtingen te blijven voldoen.
Na afloop is er gelegenheid na te praten met een hapje en een drankje.

Aanmelden kan hier.

Programma 

VISI Gebruikersbijeenkomst op 19 september 2019 bij CROW in Ede
13:30 - Ontvangst met koffie en thee
14:00 - Grote vragen over contractmanagement en professioneel opdrachtgeverschap
14:45 - PAUZE
15:00 - Werksessies met thema's
16:00 - Afsluiting, borrel
 

Locatie

CROW Ede, Horaplantsoen 18, Ede, zaal Hertog van Gelre
Bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto
 

Inschrijving

Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, dan vragen wij u zich even af te melden. Mogelijk kan een ander dan alsnog deelnemen.
 

Scroll naar boven