CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Gerelateerd


Infrasector in de toekomst. Welk puzzelstuk heeft u in handen?

18-06-2018

De GWW heeft een aantal uitdagingen in het verschiet (klimaatverandering, energietransitie, circulariteit, digitalisering). Wat zijn de ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen in het domein van infrastructuur en wegenbouw? Op 27 en 28 juni gaan wegbeheerders, aannemerij, advies- en ingenieursbureaus en kennisinstellingen tijdens de CROW Infradagen aan de slag met bovenstaande vraag. Ze worden hierbij geïnspireerd en geïnformeerd door een stevig verhaal van een landschap-architect, een uitgebreid paperprogramma, en diverse CROW vrije sessies.

In het verleden lag de nadruk sterk op de wegenbouw. De afgelopen jaren ziet CROW een trend in zowel bezoekers van de CROW Infradagen als ook de onderwerpen op het congres. Naast de wegbouwkundigen komen steeds meer vakgenoten uit andere infra-disciplines. Daarmee verandert ook de diversiteit aan thema’s. Recent is het paperprogramma definitief gemaakt met een mooie verdeling tussen infra en wegenbouw.

Thema’s

De aandacht blijft voor de traditionele wegbouwkundige onderwerpen als asfalt-, beton- en elementenverhardingen, onder- en bovenbouw, ophogingen, laboratoriumproeven, ontwerp, beheer en onderhoud. Daarnaast zijn in het programma presentaties opgenomen voor infrathema’s als geluid, markeringen, moderne meet- en monitoring technieken, assetmanagement, aanbestedingen. De infradagen geven een goede inkijk in zaken die vandaag en morgen in de infra-praktijk spelen.

Meer informatie

Wilt u in één keer bijgepraat zijn over de laatste ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur en wegenbouw? En heeft u zich nog niet ingeschreven? Lees meer over het congres en stel uw eigen programma samen.  

Scroll naar boven