CROW Academie: vanaf 10 mei weer cursussen op locatie. Lees meer

Regiobijeenkomst Past Performance Nijmegen en omstreken

27-07-2018

Op zoek naar inspiratie op het gebied van Past Performance? Tijdens de regiobijeenkomst Past Performance Nijmegen en omstreken deelt de gemeente Nijmegen ervaringen die zij hebben opgedaan met deze systematiek.

Nijmegen Ook een aannemer komt aan het woord over verwachtingen en bevindingen. Het wordt een interactieve bijeenkomst begin oktober en u bent uitgenodigd!

Inspiratie voor buurgemeenten

Een beter beeld krijgen van hoe de verschillende aannemers en opdrachtgevers presteren als het om samenwerken gaat, dat is het doel. Voor alle decentrale overheden, dus ook voor de gemeente Nijmegen. Daarom organiseert Nijmegen deze bijeenkomst, waarbij buurgemeenten van harte zijn uitgenodigd om inspiratie op te doen.

Stimulering van samenwerking

De betrokken aannemer heeft al aangegeven het heel waardevol te vinden dat de gemeente Nijmegen de samenwerking tussen aannemers en overheden zo stimuleert. Open communicatie en de vrijheid om de discussie aan te gaan zijn belangrijke onderdelen van Past Performance als systematiek. Het wordt geen eenrichtingsverkeer tijdens de bijeenkomst, alle aanwezigen worden erbij betrokken.

Interesse?

Wilt u bijdragen aan de interactieve regiobijeenkomst in Nijmegen? Neem dan contact op met Roy Voorend via roy.voorend@crow.nl. De definitieve datum, tijd en locatie volgen nog.


 

Scroll naar boven