CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2018

14-02-2018

Het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren is hét jaarlijkse platform waar opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar ontmoeten.

nationaal congres aanbesteden en contracterenEcht kennis maken met elkaar, en met de dagelijkse werkpraktijk van de ander: daar leer je van.

De gesprekken in de ochtend worden geleid door Rens de Jong en geven onder meer een kijkje in de keukens van gemeente Enschede en Fronik GWW. Samen een mooi werk realiseren in een weerbarstige praktijk van selectie, gunningscriteria, risico’s, transparantie, marges en veel meer: hoe doe je dat? Voormalig topschaatser Ben van der Burg geeft zijn energieke visie op competitie en concurrentie. Zo ga je voor goud! In de middag een breed aanbod: praktijksessies en mini-colleges over onder andere de herziening van de UAV-GC, kostendeskundigheid en de best passende contractvorm: hoe kies je? Daarnaast zijn er ook boeiende praktijksessies en mini-colleges over onder andere bouwteam, prestatiemeten, duurzaamheid en het beter benutten van het beschikbare instrumentarium. Ofwel: actuele kennis gericht op de praktijk van vandaag en morgen.

Lees meer over de derde editie van dit congres.

Scroll naar boven