CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Pieter Litjens nieuwe directeur-bestuurder CROW

21-12-2018

Pieter Litjens is met ingang van 15 januari 2019 de nieuwe directeur-bestuurder van CROW. Dat heeft de Raad van Toezicht van CROW vandaag bekend gemaakt.

Pieter-Litjens.jpgVoorzitter Cristel van de Ven: “Met Pieter Litjens krijgt CROW een inspirerend en verbindend boegbeeld, die voort kan bouwen op de fundamenten die de afgelopen jaren zijn gelegd onder het nieuwe CROW. Met zijn grote bestuurlijke ervaring en inhoudelijke kennis en affiniteit is hij een betrokken gesprekspartner voor opdrachtgevers en klanten. Samen met onze bevlogen medewerkers kan hij de positie van CROW verder uitbouwen.”

Pieter Litjens was hiervoor onder andere wethouder Verkeer en Vervoer van de gemeente Amsterdam en lid van de Tweede Kamer. “Ik ben zeer blij met deze prachtige plek in een bedrijf wat nationaal gezien wordt als toonaangevend in de sector. Een organisatie die volop bezig is om klanten en opdrachtgevers op een moderne manier te ondersteunen. Ik ga er met veel energie alles aan doen om onze klanten en onze mensen daar bij te helpen.”

CROW is een kennispartner voor (decentrale) overheden, aannemers en adviesbureaus. Samen met het werkveld verzamelen, bundelen en duiden we kennis die praktisch toepasbaar is op vraagstukken van professionals, van beleid tot beheer. Dit gebeurt op not-for-profit basis, dus zonder winstoogmerk. De nieuwe directeur-bestuurder volgt Iman Koster op, die de afgelopen zeventien jaar aan het roer stond in Ede.

Scroll naar boven