CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Back to school: Summer Schools van start!

15-06-2017

CROW Summer Schools zijn intensieve, compacte (inspirerende) leertrajecten die van start gaan in de zomerperiode. Bent u contractmanager, verkeersprofessional of beheerder van de openbare ruimte? Van harte welkom in de 'schoolbanken' van de summer schools 2017.

Summer School: Leergang Modern Contractmanagement

In de cursus leert u alle ins en outs van modern contractmanagement. De kennis leert u toepassen in uw eigen praktijk. U verbetert de kwaliteit van uw werk, stelt contracten en vraagspecificaties op op basis van UAVgc en ontwikkelt u tot expert over onderwerpen zoals EMVI en Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB). 

 

Summer School: Assetmanagement voor Infrastructuur

Professioneel beheer en onderhoud van assets (wegen, bruggen, tunnels) noemen we assetmanagement. Deze methode leert u hoe u prestaties, risico’s en kosten beheerst en in balans brengt voor de economische levenscyclus van het object. Bent u betrokken bij het beheer en/of onderhoud? Wilt u meer inzicht in deze methode? Zowel in de basis als het toepassen ervan? Dan is deze cursus een goede stap. 

 

Summer School: Mobiliteit 

Wat zijn de gevolgen van nieuwe vervoersmiddelen en mobiliteitsdiensten voor het werk van wegbeheerders en mobiliteitsadviseurs? Wat zijn geleerde lessen en handvatten als het gaat om integraal werken en het afwegen van keuzes? Tijdens de 3-daagse Summer School Mobiliteit 2017 bespreekt u samen met ruim 10 topdocenten en sprekers antwoorden en oplossingen voor verkeers- en mobiliteitsvraagstukken van vandaag en morgen.

Scroll naar boven