CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Nieuwe kennistool voor optimaliseren van het aanbestedingsproces rond parkeren

07-12-2016

Hoe kunt u het beste innovaties op het gebied van parkeervoorzieningen en -diensten in een contract op nemen? Hoe formuleert u hierbij de kritische procesindicatoren? Op deze en nog vele andere vragen krijgt u antwoord met de nieuwe CROW-kennistool 'Slimmer aanbesteden en contracteren parkeren'. De kennistool bespaart tijd en kosten en ondersteunt het soepeler verloop van het aanbestedings- en contracteerproces en de uitvoering van de opdracht.

De kennistool is samen met marktpartijen en partners ontwikkeld (gemeenten, parkeer(service)bedrijven en adviesbureaus) en benut optimaal de sterktes van alle betrokken partijen (aanbesteders, opdrachtnemers en uitvoerders). Zo houdt bijvoorbeeld de gemeente de regie over het proces en krijgen de marktpartijen de ruimte voor innovatie en exploitatie van parkeervoorzieningen. 

De kennistool is voor professionals bij overheden en in het bedrijfsleven en die werkzaam zijn binnen de volgende werkvelden:

  • Parkeerhandhaving en -dienstverlening
  • Parkeerapparatuur (on- en off-street)
  • Parkeerbeheer en –exploitatie (gebouwde parkeervoorzieningen)
  • Realisatie van parkeergebouwen
  • Parkeer-IT (zoals vergunningsystemen)


De kennis maakt deel uit van de Online Kennismodule Parkeren. Deze kennismodule is een complete bron van kennis voor vraag en antwoord over parkeren, parkeervoorzieningen en parkeerdienstverlening. 

Lees op de webpagina verder over de Online Kennismodule Parkeren.

Scroll naar boven