CROW Academie: Alle cursussen gaan zo veel mogelijk online door. Meer informatie

Netwerkdag Collectief Vervoer: het programma is bekend!

11-12-2017

Het programma van de Netwerkdag Collectief Vervoer is definitief en bevat enorm veel leuke activiteiten. Ga bijvoorbeeld actief aan de slag in een co-creatie sessie, denk mee met het CV Lab of breng onder leiding van 'kroegbaas' Wim van Tilburg (directeur CROW-KpVV) een bezoekje aan het CV Community Café. Op 18 januari zijn er te veel activiteiten om op te noemen!

Co-creatie sessies

's Ochtends op het Community Plein kunt u onder het genot van een kop koffie uw eigen programma samenstellen. Graag wisselen we van gedachten tijdens de co-creatie sessies. Alle sessies zijn onderverdeeld in vijf hoofdthema's:

  • Informatie over de reis
  • Reiziger centraal
  • Duurzaamheid
  • Opdrachtgeverschap
  • Samenwerking


De sessies zijn uitgewerkt, u vindt ze onder het tabblad 'Co-creatie sessies' op onze bijeenkomstpagina.

CV Lab: Integratie openbaar vervoer en doelgroepenvervoer

Meedenken over de integratie openbaar vervoer en doelgroepenvervoer? U bent van harte welkom! Het CV Lab loopt parallel aan de co-creatie sessies, u kunt deze helaas niet gelijktijdig bijwonen. Net als de co-creatie sessies kunt u zich op de dag zelf hiervoor aanmelden. Lees meer onder het tabblad ' CV Lab: Integratie openbaar vervoer en doelgroepenvervoer’ op onze bijeenkomstpagina.

Community Café

In het café mogen de deelnemers zelf bedenken waarover zij het gaan hebben. Wie heeft een thema om over te  discussiëren? Lees meer in het tabblad 'Co-creatie sessies' op onze bijeenkomstpagina.
 

Bent u er ook bij, 18 januari in de Kuip (Rotterdam)? Meld u aan voor de bijeenkomst.

Foto door Валерий Дед

Foto door Валерий Дед

Scroll naar boven